Haberler

Sağlıklı Yiyeceklerin Satılacağı Kafesini Açan Şeyma Subaşı, Nusret'ten Tam Not Aldı

Güncelleme:

Şeyma Subaşı, 'healthyishcafe' adını verdiği yeni kafesini yakın dostlarının katılımıyla açtı. Şeyma, et ustası Nusret'e balık yedirmeyi de ihmal etmedi.

Acun Ilıcalı'nın sağlıklı beslenerek düzenli spor yapmaya dikkat eden eşi Şeyma Subaşı, hayalini kurduğu kafeyi Bebek'te açtı. Mekanın açılışına yakın dostlarını çağıran Subaşı, menüde bulunan yiyecekleri başta Nusret Gökçe olmak üzere pek çok ünlü isim tek tek tattırmayı ihmal etmedi.

YAKIN DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Bebek'te bulunan mekanın açılış gününe özel olarak dükkanına gelen konuklarını kameraya alan Subaşı, mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Subaşı'yı mutlu gününde Mert Vidinli, Oğulcan Engin, Nusret Gökçe ve Acun Ilıcalı yalnız bırakmadı.

Sağlıklı Yiyeceklerin Satılacağı Kafesini Açan Şeyma Subaşı, Nusret'ten Tam Not Aldı

NUSRET'TEN TAM NOT ALDI

Sosyetenin en ünlü kasabı Nusret Gökçe, Subaşı'nın yeni mekanına ziyaret ederek sağlıklı yiyeceklerinin tadına baktı. Bol yeşillik ve balığın olduğu bir tabak sipariş eden Gökçe, çok beğendiğini söyleyerek Subaşı ile fotoğraf çektirdi.

Sağlıklı Yiyeceklerin Satılacağı Kafesini Açan Şeyma Subaşı, Nusret'ten Tam Not Aldı

Sağlıklı Yiyeceklerin Satılacağı Kafesini Açan Şeyma Subaşı, Nusret'ten Tam Not Aldı

Sağlıklı Yiyeceklerin Satılacağı Kafesini Açan Şeyma Subaşı, Nusret'ten Tam Not Aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

NusrEt Steakhouse DOST Partisi Şeyma Subaşı Subaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

murat:

sadece fotograf cektırmek ıcın gıdıcek cok beyınsız ınsanımız var. . .

17
3
yanıtYanıtla
BAŞKANN:

Nedir bu yabancı hayranlığı Türk adı yok mu oraya konacak türkiye’de para kazanıyorsun yabancı isimle iş yerini açıyorsun yazıklar olsun sizin gibi batı hayranı cahil çapulculara ....

14
3
yanıtYanıtla
BARBAROS:

yahu başkan bu kadının burnu nekadar uzun hortuma benziyor.

yanıt3
yanıt0
vasıfsızlar:

işsiz ve vasıfsız zenginlerin hobisidir cafe açmak. kazanç faln değil amaç, eee takılacak bir yerim olsun dostlar cafesi var desin. e karı boğaziçi bitirip de ceo olamayınca zengine verip patron oluyo

14
3
yanıtYanıtla
Merve:

Hayirli Olsun Diycem.Seyma Subaşı Oyle Seylerden Anlamaz.Benim Uzuldugum Nokta Açılan Yer Isletmenin Adi ; Bazen Turklugumuzle Dilimizle Onur Duydugumuzu Soyluyoruz Lakin Pek Cok Isletmenin Adi Ingilizce.Kendi Kendimizi Asimile Ediyoruz Farkinda Değiliz

14
0
yanıtYanıtla
HAS:

Yuva yıkanlar toplumda nasıl itibar görüyor anlamış değilim

13
1
yanıtYanıtla
Baba:

Nusretle milleti kazıklama yarışına girersiniz artık

14
0
yanıtYanıtla
huri:

ACABA KÖTÜ OLSA KÖTÜ MÜ DİCEK

14
0
yanıtYanıtla
Hasan B:

Acun beceriksiz eşini adam etmek için oldukça para harcadı, görünen o ki daha fazla harcamak zorunda kalacak.

13
0
yanıtYanıtla
Tarkan:

Tam salak bu kadın

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title