Haberler

Sağlıklı Gelişim İçin Öğrencilere Süt Dağıtıldı

Güncelleme:

Kula Belediyesi ve Kula Süt Üreticileri Birliği tarafından çocuklarda süt içme alışkanlığını kazandırmak amacıyla Kula Belediyesi Yaz Okulları'nda eğitim gören öğrencilere süt dağıtıldı.

Öğrencilere süt içme alışkanlığını kazandırmak, yeterli ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunarak sağlıklı büyüme ve gelişmelerini sağlamak amacıyla Kula Belediyesi ve Kula Süt Üreticileri Birliği tarafından Kula Belediyesi Yaz Okulları öğrencilerine süt dağıtımı yapıldı. Kula Spor Salonu'nda gerçekleştirilen süt dağıtımına Kula Belediye Meclis Üyesi Vedat Yılmaz, eğitmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler kendilerine dağıtılan sütten dolayı mutlu olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler. İnsanın tüm yaşamında önemli bir yeri olan süt, zihinsel ve fiziksel gelişim olarak fayda sağlayan temel besinlerin başında geldiği ifade eden Kula Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal; " Bugün Kula Süt Üreticileri Birliği olarak Kula Belediyesi'nin katkılarıyla öğrencilerimize süt dağıtımı yaptık. Amacımız, gelişim açısından son derece önemli olan sütün çocuklarda içme alışkanlığını kazandırmak. Öğrencilerimize süt dağıtımımız devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title