Haberler

Haftalık koronavirüs vaka sayısı 57 bin oldu

Güncelleme:

Sağlık Bakanlığı'nca açıklanan haftalık korona tablosuna göre, 27 Haziran-3 Temmuz arasında vaka sayısı 57 bin 113 oldu, 25 kişi hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta vaka sayısı ise 26 bin 635 olarak açıklanmıştı.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan haftalık Kovid-19 tablosuna göre, 27 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında 57 bin 113 kişide koronavirüs tespit edildi.

25 KİŞİ VEFAT ETTİ

Koronavirüsten dolayı 25 kişi hayatını kaybederken, 30 bin 478 kişinin de karantina ve tedavisi sona erdi. Tabloda yer alan verilere göre, Türkiye'de bugüne kadar toplam 15 milyon 180 bin 444 vaka saptandı. Toplam 99 bin 57 kişi de koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti.

KORONAVİRÜSTE HAFTALIK VAKA SAYISI 57 BİN 113 OLDU

GEÇEN HAFTA 26 BİN VAKA AÇIKLANMIŞTI

Korona salgınının dünyada etkisini yitirmesi sonrasında tüm dünyada kısıtlamalar kaldırılmıştı. Ancak vakaların son zamanlarda giderek artması endişe yarattı. Geçtiğimiz hafta 26 bin olarak açıklanan vakaların bir hafta içerisinde bu kadar artması akıllara önlemler yeniden gelecek mi sorusunu da getirdi.

KORONAVİRÜSTE HAFTALIK VAKA SAYISI 57 BİN 113 OLDU

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Sağlık Bakanlığı Haberler

500

Yorumlar (5)

Arslan Doğan:

Salgın değil, salgın tiyatrosu tekrar hortluyor. Daha doğrusu hortlatılıyor! Bu saatten sonra kimse ocağımıza incir ağacı dilemez!

22
14
yanıtYanıtla
Rahman Karaeski:

Korona yi bitirmezler ondan beslenen para baronları var

21
1
yanıtYanıtla
Kemal Aslan:

O kadar insan yanlis fazla ilaclardan gitti yetmedimi herkes anlasmali herkes

19
0
yanıtYanıtla
Aydın Şenol:

12 milyar dozdan fazla aşılama yapılmasına rağmen bütün ülkelerin normal grip vasfına almasına rağmen hala dünyada günde milyonlarca insanı test yapıyorlarsa bu rant sektörün bitmesini istemedikeri içindir corona salgın değil rant oyunudur

16
1
yanıtYanıtla
ÖMER FARUK ARICI:

Yaşasın Maske mesafe kapanma

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title