Haberler

Öpücük hastalığı nedeniyle komaya girdi! Yaşam savaşı veriyor

Güncelleme:

Rusya'nın başkenti Moskova'da aniden rahatsızlanan 11 yaşındaki çocuğun öpücük hastalığına yakalandığı ortaya çıktı. Üsküdar'da bir hastanede tedavi gören çocuğun annesi, ilik nakli için Türkiye'yi seçtiklerini belirterek kan ihtiyacı konusunda destek beklediklerini belirtti.

Üsküdar'da bulunan bir hastanede tedavi gören 11 yaşındaki Saba Balanov, öpücük hastalığı olarak da bilinen EBV virüsü nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyor. Genetik bir kan hastalığı olan XLP hastası sahip oğlunun ilik nakli olması için Türkiye'yi seçtiklerini belirten anne Christine Balanov, oğlunun sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Öpücük hastalığı nedeniyle komaya giren çocuğun annesi konuştu

MOSKOVA'DA RAHATSIZLANDI, ÜSKÜDAR'DA TEDAVİ EDİLİYOR

Moskova'da yaşayan 11 yaşındaki Saba Balanov, öpücük hastalığı olarak da bilinen EBV virüsü nedeniyle, Üsküdar'da geldiği hastanede yoğun bakımda tedavi görüyor. Genetik bir kan hastalığı olan XLP hastası olan ve bu nedenle kanı trombosit üretemeyen Balanov, ilik nakli olup sağlığına kavuşacağı günü bekliyor.

Öpücük hastalığı nedeniyle komaya giren çocuğun annesi konuştu

ONKOLOJİ OLARAK YÜZEYE ÇIKTI

Oğlunun sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan anne Christine Balanov, "Biz hastalık olarak üşütme ve XLP hastalığının tedavisi ile uğraşıyorduk. Basit bir üşütmeden başladı. Biz tedavi yolları arıyorduk. İlk olarak onkoloji olarak yüzeye çıktı.

Öpücük hastalığı nedeniyle komaya giren çocuğun annesi konuştu

DURUMU AĞIR

Onkoloji araştırmalarını yaptık ve tedavilerin hiçbirine yanıt vermiyordu. Biz de buraya gelme kararı aldık. Bizim birkaç arkadaşımız vardı. Onlar bu hastanelerde tedavi oldular. Bizde de onkoloji hastalığı olduğunu herkes söylediği için artık bu yola girdik. Şu an durumu ağır stabil olarak, ağır olmakla beraber devam ediyor, tabi ki doktorlar bütün imkanlarıyla elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Durumu hala ağır olarak stabil durumda devam ediyor. Doktorlar daha iyi olması için çalışıyorlar.

Öpücük hastalığı nedeniyle komaya giren çocuğun annesi konuştu

"KAN BULMAKTA ZORLANIYORUZ, BİZE DESTEK OLUN"

Hastalığı kanla alakalı olduğu için kana bağlı olduğu için kana ihtiyacı var. Trombositlere ihtiyacı var. Günlük olarak Kan donörlerine ihtiyacı var. Oğlumun hastalığı yüzünden sadece kan ihtiyacı var. Herkese buradan sesleniyorum, kan ihtiyacında bizlere destek olsunlar. Kan konusunda yardımcı olsunlar. Genel olarak kan grubu çok nadir olan kan gruplarından olduğu için kan bulmakta zorlanıyoruz biz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

İhlas Haber Ajansı Moskova Üsküdar Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (34)

FANİ:

Cocuklara birsey olmasın butun cocuklar mutlu,sagliklı,coşkulu olsun.Hep gülsün cocuklar.Çok cok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sagligina kavuşur yavrucak.

23
0
yanıtYanıtla
Kadriş:

İnşallahhh :(

yanıt4
yanıt0
neoturk:

Allahim yardim et, ama Kan gurubunuda yazinda Milletde bilsin

20
1
yanıtYanıtla
serhat:

bari kan grubunu yazsaydınız belki yardım etmek isteyen hayırseverler olurdu

19
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kan gurubunu neden yazmıyorsunuz acaba

17
0
yanıtYanıtla
Güler:

Kan gurubunu belirtin lütfen, destek olalım.

15
0
yanıtYanıtla
süleyman:

Allah şifa versin

14
0
yanıtYanıtla
kadriş:

Allahım tüm masum yavrulara şifa versin. mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine. yüreğim hiç dayanmıyor keşke elimden duadan başka bişeyler gelse :(((

14
0
yanıtYanıtla
bir dost:

inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

14
0
yanıtYanıtla
deniz:

Rabbim şifa versin. . çok üzüldüm

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title