Haberler

Amerika'dan Kalbim Seninle Projesine Dev Destek

Güncelleme:

Hidayet Türkoğlu, "Kalbim Seninle" sosyal sorumluluk projesine destek vermek için ailesi ile objektif karşısına geçti.

Ülkemizin milli gururu NBA yıldızı HİDAYET TÜRKOĞLU, bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek adına hayata geçirilen "Kalbim Seninle" sosyal sorumluluk projesine destek vermek için ailesi ile objektif karşısına geçti.

Hido ve 36 ünlü ismin bebeklerle verdikleri çok özel kareler ilk kez 12-24 Şubat tarih aralığında Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sergilenecek.

2 ay sonra ikinci çocuğunu kucağına alacak olan Hidayet Türkoğlu, projede yeralmaktan mutluluk duyduğunu belirterek "Kalbim her zaman sizinle" dedi.

Bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek için bu yıl Çocuk Kalp Vakfı'nın desteğiyle bu yıl ikincisi hayata geçirilen "Kalbim Seninle" sosyal sorumluluk projesi için 37 ünlü isim objektif karşısına geçti.

Projenin yapımcılığı ve sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya üstlenirken, Hidayet Türkoğlu hariç tüm fotoğrafları fotoğraf sanatçısı Merve Hasman çekti.

37 Ünlü ismin bebeklerle verdikleri çok özel kareler ilk kez 12-24 Şubat tarih aralığında Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sergilenecek. Sergi daha sonra diğer Forum Alışveriş Merkezleri'nde sergilenecek.

· 1-10 Mart Forum Kapadokya (Nevşehir)

· 18-31 Mart Forum Mersin

· 5-19 Nisan Forum Trabzon

Kalbim Seninle sosyal sorumluluk projesini, "tüm kalbiyle destekleyip" fotoğraflanan ünlüler: (Alfabetik sıra ile)

Ali Kırca, Aşkın Nur Yengi, Ayça İnci, Ayşe Kucuroğlu, Bengü, Bennu Gerede, Bennu Yıldırımlar, Berkay, Ceylan Çapa, Çağla Şikel, Çağrı Atiksoy, Defne Samyeli, Deniz Seki, Esra Erol, Feryal Gülman, Gülşen, Hamdi Alkan, Helin Avşar, Hidayet Türkoğlu, Irmak Ünal, İpek Tuzcuoğlu, İnci Türkay, İrfan Değirmenci, İsmail Özkan, Mehmet Coşkundeniz, Merve Boluğur, Nil Karaibrahimgil, Nilüfer Açıkalın, Özge Uzun Üst, Özlem Yıldız, Pınar Esen, Polat Yağcı, Saba Tümer, Sinem Öztürk, Şenay Düdek, Tolgahan Sayışman, Tümer Metin

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Amerika Birleşik Devletleri Hidayet Türkoğlu İstanbul Bebek Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title