Haberler

Sağlık çalışanı istedi, Bakan Koca tüm 112 personeline aşure gönderdi

Güncelleme:

Bakan Koca, İstanbul'daki 5 günlük programı kapsamında, Bakırköy'deki İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Avrupa Komuta Kontrol Merkezini ziyaret etti.

"İSTANBUL 112 AİLEMİZE AŞURE GÖNDERMİŞ"

Ziyaret sırasında personelle de sohbet eden Koca, merkezde görevli Gamze Acar'ın isteği üzerine Avrupa ve Anadolu Komuta Kontrol Merkezlerinde görev yapan personele aşure ikram etti. 112 personeli Acar, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Bugün İstanbul 112 Komuta Merkezimize Bakanımız Fahrettin Koca ziyarette bulundu. Bana ne istediğimi sordu, 'aşure' dedim birden. Sonrada birden ne görelim? Bakanımız tüm İstanbul 112 ailemize aşure göndermiş. Biz bir aileyiz sizi seviyoruz." ifadelerini kullandı.

Acar'ın bu paylaşımına Bakan Koca da "Afiyet ve moral, motivasyon olsun. 112 Acil çalışanlarımızın her birine sevgi ve selamlar." ifadeleriyle yanıt verdi.

Sağlık çalışanı istedi, Bakan Koca tüm 112 personeline aşure gönderdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Haberler

500

Yorumlar (31)

hemşire:

3600 gösterge nooldu onu sorsaydın?aşüreymiş evde yapsaydın

16
6
yanıtYanıtla
kaleli:

millet virüstende bıktı kendilerini büyük fedakarlık yapıyormuş gibi gösteren ve ekstra mesaileri alıp artı 3 bin tl ek ödemeleri alıp pandeiyi bahane edip diğer hastalara bakmayıp bi hafta nöbet bi hafta yatış yapan sağlık çalışanlarından da bıktı unutmayın pandemiyle mücadelede sağlık çalışnaların yüzde 10 mücadele ediyor o mücadelede onlarda gelen hastalara tıppi uyuglama yapıp büyük bir çoğunluğunu evlerine yolluyorlar uzun lafın kısası sağlık çalışanarının ayakları yere bassın artık

3
9
yanıtYanıtla
Dayııı:

Dün işe başlayan lise mezunu bekciyle aynı maaşı alan 4 yıllık üniversite mezunu sağlıkcı var memlekette. Kamunun en düşük maaşıyla çalışıyorlar sen neyin kafasını yaşıyorsun.

yanıt0
yanıt0
arif:

emredersin paşam inşaallah 1 saglıkcıya ulaşamaz halde bulmazsın kendını 1 gun . . .

yanıt2
yanıt1
kalesiz:

konuya ne kadar hakim olduğun belli oluyor. devlet hastanesinde hemşireyim gel bakalım ayağı yere basmayan benim yerimde iki gün çalışabilecekmisin. anca boş diyeceksin senin gibilere. . .

yanıt5
yanıt1
öğretmen:

sen önce türkçe yazmayı öğren ilkokul mezunu

yanıt1
yanıt1
lspartalı hüdapar:

sağlıkcılara çok yüz veriyorsunuz. 90 yıllara gidiyoruz doktorların alibaşkesen dönemine gidiyorsunuz

4
7
yanıtYanıtla
Aziz aydın:

Bu nasıl bi yorumdur ya herkezi aynı kefeye koyma

yanıt0
yanıt0
Hamza:

Allah sana akil fikir vicdan versin gerçekten ulkede duzelecek o kadar sey var takmissiniz canini disine takmis saglikcilara

yanıt1
yanıt1
imam ekremoğlu:

seni seviyoruz bakanım, efendiliğinle, güleryüzünle, doktorluğunla halkın her kesimini kucakladın.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title