Haberler

Sağlık Bakanlığı Tayland'da Virüs Kapan Leyla Bilginel'i Türkiye'ye Getirdi

Güncelleme:

Bir süredir Tayland'da yaşayan ve sivri sinek ısırması sonucu 'Dengue Fever' isimli hastalığa yakalanan Leyla Bilginel'in yardım çağrısına Sağlık Bakanlığı sessiz kalmadı. Tarifeli uçakla Tayland'a giden bir grup Türk doktorlar, Bilginel'i İstanbul'a getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Tayland'da bir sivri sineğin ısırması sonucu 'Dengue Fever' hastalığına yakalanan Leyla Bilginel'den güzel haber geldi.

SAĞLIK BAKANLIĞI İSTANBUL'A GETİRTTİ

Leyla Bilginel'i Sağlık Bakanlığı'na bağlı doktorlar bugün İstanbul'a getirdi. Samatya İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yatırılan Bilginel'in tedavisine başlandı.

Sağlık Bakanlığı Tayland'da Virüs Kapan Leyla Bilginel'i Türkiye'ye Getirdi

'DENGUE FEVER' HASTALIĞI NEDİR?

Dang ateşi tüm dünyada tropikal ve subtropikal bölgelerde endemik olarak görülen, şiddetli grip benzeri semptomlara neden olan viral bir hastalıktır. Kırılmış gibi kemik ağrılarına neden olduğu için 'kırık kemik humması' olarak da bilinir. Etkeni flavivirüs ailesinden Dang virüsüdür. Dang virüsünün bilinen 4 tipi vardır. Bir tipiyle hastalık geçirenler diğer tipleriyle de tekrar hastalanabilirler.

Sağlık Bakanlığı Tayland'da Virüs Kapan Leyla Bilginel'i Türkiye'ye Getirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sağlık Bakanlığı Leyla Bilginel İstanbul Tayland Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

,,,,,,,:

artık bu sacmalıklara dur deyın kadın kıtapta kazandıgı butun parayla zevkı sefa yapsın sperm bankalarına kadar harcasın hastalanınca yetıs devlet oh ne guzel memleket fakırlıkten ölenlere yardım edın gıymeyıp yemeyıp cocuklarına yedıren anneye yardım edın. .

18
1
yanıtYanıtla
ASLI:

ÖYLE DEME KARDEŞİM , LAİK ÇAĞDAŞ KINAR KINAR BİZİ :)

yanıt0
yanıt1
halktan biri:

Sen ülkeni beğenmeyip terk edersin, gittiğin o matah yerlerde hastalanır bakılmazsın beğenmediğin devletin seni özel uçaklarla aldırtır. . . Bu utanç ona yetmiştir.

16
1
yanıtYanıtla
YSNOKR:

Türkiyeyi beğenme Türkü Beğenme git yurt dışından sperm bankasından döllen sonrada kalk dötün dara düşünce gelin ne olur bana yardım edin çağrısı yap Türkiyeye bu kadın karaktersiz buna yardım edeceğine devlet kendi ülkemizde aç garibana yardımcı olsa hayra girerdi bırakın gebersin bizene bizi beğenmeyip istemeyeni biz hiç istemeyiz

13
4
yanıtYanıtla
Hatice:

Ne varsa yine ulkemizde var ulkemizi begenmeyip baska ulkelere giden insanlar gidince anliyorlarda islerine oyle geliyor gercek musluman olup ezan sesinin olmadigi ulkede nasil yasiyorlar diye dusunuyorum ben sahsen yasayamadim yalniz bu lafim bu ulkeyi begenmeyip gidenler icin mecburiyetten gidenler icin degil baksaniza guzide duran ne diyor ben mecburen gittim ama ulkemi cok ozluyorum diyor neymis bu ulkenin kiymetini bilsinler artik eskisi gibi degil ulkemiz yetkililieri yurtdisinda yasayan vatandaslarina daha duyarli eskiden boyle imkanlar yoktu

10
3
yanıtYanıtla
ÜZÜLDÜM:

Orada hastane yok sanki hep günden olma çabaları ayrıca kendisi orası bu tip olayların başına gelebileceğini bildiği halde kalıyordu

6
6
yanıtYanıtla
YAZIK:

ünlü olunca hükümetin reklamını yapacak tabii ki gariban olup ilaç parası alamayıp ölen son bir yılda yüzlerce insan var bu ülkede yazık

5
7
yanıtYanıtla
Gogoleyte:

Bu kadinin taylanda gidisinde verdigi demecleri hatirliyorumda turkiye soyle turkiye boyle diyordu ve taylandi övuyordu o laflari yiyip kuyrugu kistirip boyle gelirsin

9
2
yanıtYanıtla
ADA:

niye getirdilerki şimdi Türkiyeye yayarsa birde

8
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Devletimiz için hiçbirşey yapmayan sadece kimlik bağı olan bu karıya o kadar masraf edilmesi yanlış

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title