Haberler

Şanlıurfa'ya siren çalarak giren 38 ambulans şoförüne soruşturma

Güncelleme:

Şanlıurfa'da hizmet verecek olan 38 yeni ambulansın kente gelişi sırasında drone çekimi eşliğinde siren çalarak giren sürücüler hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Sağlık Bakanlığı'nın Şanlıurfa'ya gönderdiği tam donanımlı 38 yeni ambulans, peş peşe siren çalarak kentte giriş yaptı. Uzun ambulans konvoyunun gelişi sırasında drone çekimi yapıldı. Bu sırada ambulanslar ise siren çalarak toplama merkezine giriş yaptı.

VATANDAŞLAR PANİĞE KAPILDI

Ambulansların siren seslerini duyarak paniğe kapılan vatandaşların şikayeti üzerine İl Sağlık Müdürlüğünce yapılan yazılı açıklamada, ambulansların şehre girişi sırasında, personelden bazılarının siren çaldığı aktarılarak, şunlar kaydedildi: "İntikal sırasında bazı sürücülerimiz, uyarılmalarına rağmen siren açmalarından dolayı vatandaşlarımız arasında merak ve tedirginlik uyandırması söz konusu olmuştur. Konuyla ilgili olarak siren açan ve talimatlara uymayan personeller hakkında gerekli işlemler yapılarak, soruşturma başlatılmıştır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500

Yorumlar (60)

CİĞERCİ:

Urfaya yalakalık olsunda gerisi önemli değil insanlar panik yapar telaşa kapılır orası pekte önemli değildir üst tabaka şovunu yapsın daha üstlerine yalakalık yapılsın tamamdır

30
15
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Bunları Yurt dışında göremezsiniz Yeni alınsa bile bunu sergilemezler Otobüste olsa binildiginde anlarız yeni olduğunu Galiba bizde oluyor geçit töreni gibi sergilemek .

31
12
yanıtYanıtla
beberuhi:

şimdide bu çıktı siren çalıp ortalıgı yaygaraya veriyorlar sanki önemli bi iş yapıyorlarmış gibi devletin arabasını milletin vergisinin benzinini şov için kullanıyor aygırlar

22
16
yanıtYanıtla
şantiyeci:

çok boşsunuz. . . o adamlar arkasındaki hasta kişiyi hastaneye yetiştirmek için elinden geleni yapsın şurda iki siren çaldı diye şikayetçi olun yazık sizlere bee. . . ama altınıza şahin alıp bağırta bağırta gezersiniz sesiniz de çıkmaz. . o şahin ortadan ikiye bölününce ambulannss nerdeee diye böğürürsün aygır herif

yanıt17
yanıt0
123:

sen nasıl bi insansın nasıl bi zihniyetin var nasıl kötü nefret dolu bi kalbin var Allah seni o aygır dediğin insanların eline düşürsün düşürsünki bakalım seninle nasıl şov yapacaklar . . . . .

yanıt4
yanıt0
dolphinbey:

o aygırlara bir gün işin düşecek unutma o zaman melek olurlar değilmi

yanıt2
yanıt0
SES:

adam işini yapan şoförlere bir şey demiyor ki arkadaş, şov için sirenlerin açılmış olmasını eleştiriyor. aygır kelimesi haricinde aynen katılıyorum. reklam amacıyla o kadar ambulansın siren açması doğru mu? daha 10 gün önce benzer bir olay yüzünden de haberlere konu olmadı mı bu muhabbet?

yanıt1
yanıt0
Asie:

Il sağlık müdürü diyor ki uyarmamıza rağmen çalmışlar eee urfalı taş kafalı

13
10
yanıtYanıtla
caho:

Kimse doğduğu yeri seçemiyor. İnsanları genelleyerek karalamak kalın kafalılıktır.

yanıt12
yanıt0
Sancez:

Düğün konvoyunda kornaya basan davarlarda aynı

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title