Haberler

Sabri: Ragıp, Küfür Etti, Benim Suçum Yok

Galatasaraylı Futbolcu Sabri Sarıoğlu, Hafta İçinde Oynanan Fortis Türkiye Kupası Maçının Ardından Rakip Takımdan Ragıp ile Yaşadıkları Olayda Suçsuz Olduğunu Savundu.

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, hafta içinde oynanan Fortis Türkiye Kupası maçının ardından rakip takımdan Ragıp ile yaşadıkları olayda suçsuz olduğunu savundu.

Düzenlenen basın toplantısında olayla ilgili açıklamada bulunan Sabri, şöyle konuştu:

''Bazı kesimler bu olayda beni suçladı. Maçta Bilal sert hareket yapmıştı, ben de sinirlenmiştim. Ama orada tatlıya bağladık. Biz, Bilal ile diyalog halindeyken, Ragıp bana gelip, aileme, anneme ağıza alınmayacak küfürler etti. Ben de aynı şekilde yanıt verdim. Sonra bana maç içinde sürekli küfür etti ve 'Maçtan sonra görüşeceğiz' diye tehdit etti. Maç bitiminde ben olaylara karışmamak ve ceza almamak için soyunma odasına gidiyordum, kendisi üzerime geldi, vurmaya çalıştı. Ben de ittim. Kayserispor'un yardımcı antrenörü üstüme geldi. Olayı başlatan ve devam ettiren ben değildim.''

Sabri, maçlarda agresif olmasından dolayı kendisi hakkında konuşulmasının normal olduğunu da belirterek, ''Ben, Galatasaray gibi takımda oynadığım için kazanma hırsıyla agresifliğimi sürdürüyorum. Benim için her şey saha içinde biter, maçtan sonra herkes benim arkadaşımdır, ağabeyimdir. Bu olayda benim suçum olmadığını söyleyebilirim'' ifadesini kullandı.

Maçtan sonra Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın ''Kendisini milli takımdan tanıyorum'' sözlerinin hatırlatılması üzerine Sabri, ''Ben de kendisini tanıyorum, neler yaptığını biliyorum. Ben de konuşursam o da bana ne yaptığını anlar. Milli takımda üzerime yürüdüğünü hatırlıyorum. Kendi yorumu kendisine kalsın, kendisi büyük bir takımın başında saygı duyuyorum, yorum yapmıyorum'' dedi.

De Sanctis ise derbiden sonra oynayacakları karşılaşmaların çok zor olacağını bildiklerini kaydederek, ''Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu akşam kazandığımız için çok mutluyum. Bu maçın bizi adım adım başarıya götüren karşılaşma olması lazım. Biz Galatasarayız, bir iyi bir kötü olmamamız lazım, iyi oynamalıyız'' dedi.

Derbi maçta Roberto Corlos'un vuruşunda baraj kurdurmamasının eleştirildiği söylenen İtalyan kaleci, ''Topa vuruşunu ve topun gelişini görmek için baraj kurdurmadım, daha önceki maçlarda da böyle davranıyordum, bundan sonra da böyle yapacağım. Evet 'Kusursuzum' diyemem. Dünkü maçta önüne 6 adam koydular ama yine gol oldu'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title