Haberler

Azeri iş adamı Ermenistanlı diplomatları polis eşliğinde kovdurdu

Güncelleme:

Rusya'nın başkenti Moskova'daki en büyük gıda marketlerinden Food City'nin Azerbaycan vatandaşı sahibi God Nisanov, Ermeni ürünlerine yaptırım uyguladı. Nisanov, Rusya'daki Ermenistan Büyükelçiliği'nde görevli üç diplomatın görüşme taleplerini reddetmesinin ardından Ermenistanlı diplomatlar, polis eşliğinde dışarı çıkarıldı.

Azerbaycan-Ermenistan sınırında geçen haftadan beri devam eden çatışmalar gözlerin bu bölgeye çevrilmesine neden oldu. Rusya'nın başkenti Moskova'daki en büyük gıda marketlerinden Food City'nin Azerbaycan vatandaşı sahibi God Nisanov ise, Ermeni ürünlerine yaptırım uyguladı. Moskova'da en büyük gıda marketlerinden biri olan Food City'nin sahibi, Azeri iş adamı God Nisanov, Ermenistan menşeli ürünlere, işletmelerinde yer vermemeye karar verdi.

ERMENİSTANLI DİPLOMATLAR POLİS EŞLİĞİNDE DIŞARI ATILDI

Nasinov'un bu kararından vazgeçirmek üzere görüşme talep eden Rusya'daki Ermenistan Büyükelçiliği'nde görevli 3 diplomat ünlü işadamının kapısını çaldı. Nisanov görüşme talebini reddetti. Ermenistanlı diplomatların ısrarlı davranışları karşısında rahatsız olan Nisanov, durumu Rus polisine bildirdi. Nisanov'un çalışma ofisine gelen Ermenistan Büyükelçiliği'nde görevli üç diplomatın polis eşliğinde dışarı çıkarıldı. O anlar ise amatör kamerayla kayda alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Moskova Rusya Dünya Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (13)

TC MESUT:

ADAM ADAM İŞTE HELAL OLSUN SANA BİZDE TÜRKİYE DEKİ MARKET VEYA İŞLETMELERDEN BÖYLE HAREKETLER BEKLİYORUZ

33
0
yanıtYanıtla
Muhammet Sarı:

Maşallah. Adamlık budur

25
1
yanıtYanıtla
Andırınlı:

Her Türk kendi gücüne göre yaptırım uygulansın. Üç kuruş az ücret için ermeni vatandaşlar çalıştırılmasın.

18
5
yanıtYanıtla
Başka andırınlı:

Katılıyorum darıovasınndan

yanıt5
yanıt1
HASAN HÜSEYİN:

SANIRIM BU DAHA BAŞLANGIÇ BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN ÖZÜNE DÖNME ZAMANI GELMİŞTİR BİRLİK VE BERABERLİK OLMAYA DEĞİL BÜTÜNLEŞMEYE BAŞLAMALIYIZ

14
4
yanıtYanıtla
TC OKAN:

BİZİMKİLERDE NASIL BOYKOT UYGALANACAĞINI ÖĞRENSİNLER. ÖRNEK VE YERİNDE BİR DAVRANIŞ.

18
0
yanıtYanıtla
hüseyin ölçek:

bizdekilerde VATAN çok tek vantan diyebilen yüzde 51 gördük TEMİZLİK şart. . . . . .

11
3
yanıtYanıtla
balkan:

Ermeni ürünlerine HAYIR

12
1
yanıtYanıtla
Andırınlı:

Türkiye vatandaşı ermeni vatandaşlarımız değil ermeni devleti vatandaşları olup kaçak ülkemizde çalışanları kastettim. X

9
2
yanıtYanıtla
can Azerbaycan:

Aferin. anlayacakları dil bu idi

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title