Haberler

Rum Siyasi Partiler KKTC'deki St. Barnabas Manastırını Ziyaret Etti

Kıbrıs Slovakya Büyükelçiliği Öncülüğünde Başlatılan Kıbrıslı Türk ve Rum Siyasi Partilerin Ortak Etkinlikleri Devam Ediyor.

Kıbrıs Slovakya Büyükelçiliği öncülüğünde başlatılan Kıbrıslı Türk ve Rum siyasi partilerin ortak etkinlikleri devam ediyor.

Yaklaşık üç hafta önce ortak etkinlik çerçevesinde Güney Kıbrıs'taki Hala Sultan Tekkesi'ni ziyaret eden parti temsilcileri bugün de Gazimağusa'daki St. Barnabas Manastırı ile manastırın içerisinde yer alan müzeyi gezdi. Ortak etkinliğe aralarında Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Milletvekili Okan Dağlı, Dış İlişkiler Sekreteri Ünal Fındık, parti üyesi Kutlay Erk ile, Yeni Kıbrıs Partisi (YKP) Dışilişkiler Sekreteri Alpay Durduran'ın da bulunduğu CTP-BG, Toplumcu Demokrasi Partisi

(TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), YKP ve Sosyalist Parti temsilcileri katılırken Güney Kıbrıs'tan ise EDİ Genel Başkanı Praksulla Kriyaku ile Keti Klerides'in yanı sıra AKEL, DİSİ, EDEK VE ADİK yetkilileri yer aldı.

Yaklaşık 30 kişilik grup, Cyprus House'taki öğle yemeğinin ardından Namık Kemal Meydanı'nı gezerek etkinliği tamamladı.

(MG-CY-CY-ÖK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title