Haberler

Rockçı İmam Ahmet Muhsin Tüzer, Adaylıktan Çekildi

Güncelleme:

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kaş Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan ve 'Rockçı imam' olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer, hukuksal nedenlerden dolayı adaylıktan çekildiğini açıkladı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kaş Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan ve 'Rockçı imam' olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer, hukuksal nedenlerden dolayı adaylıktan çekildiğini açıkladı.

"İSTEMEYEREK ÇEKİLMEK ZORUNDA KALDI"

Ahmet Muhsin Tüzer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde Kaş Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olma kararı aldığını hatırlatarak, "Ne yazık ki hukuksal nedenlerden dolayı adaylıktan istemeyerek çekilmek zorundayım. Bu öylesine hukuksal bir neden ki, seçim sonucunda Kaş Belediye Başkanı olsam bile başkanlığım düşecek ya da diğer deyişle iptal olacak" dedi.

Rockçı İmam Ahmet Muhsin Tüzer, Adaylıktan Çekildi

"ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM"

Tüzer, "Hayli çetrefilli hukuksal bir konu. Ama kesin olan bir şey varsa o da seçimi kazandığım takdirde ister seçim süresi ya da sonrasında adaylığımın ya da başkanlığımın hukuksal olarak iptal edileceği. Bu nedenle çok üzülerek adaylıktan çekiliyorum" ifadelerini kullandı.

Rockçı İmam Ahmet Muhsin Tüzer, Adaylıktan Çekildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Belediye Başkanlığı Ahmet Muhsin Tüzer Magazin Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (67)

BATTALGAZİ:

Ben şunu merak ediyorum bu adam hangi akılla imam olmuş bilmezmiki kim bir kavme benzerse onlar gibi muamele görecektir peygamber efendimiz söylemektedir bu rockçı bozuntusu bunu bilmezmi gavurlar bu rezil müziği yapmaktadır adam işi gücü bırakmış gitar haltı yiyor zaten ben bu müzik işini çözemedim dünyadaki hangi derde derman olmuş anlamadım açlığımı çözmüş hastalıklara savaşamı derman olmuş dünyanın heryerinde müslümanlara çoluğa çocuğa zulüm ediliyor müslümanlar filimlerle futbolla müzik denen saçma sapan şeylerle uyutuluyor soruyorum sizlere bunları senelerdir izleyip dinliyorsunuz ne faydasını gördünüz ben söyleyim koca bir hiç vallahi boş işler bunun yerine Allahı analım ayette ne diyor ben insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım diyor Allah bu rockçı ..... napıyor eline bir odun parçası almış inleyip duruyor gerçi bu tiplerden piyasada çok varda ama sorsan bunlara sanatçıyım diyorlar lan sizin sanatınızın .....

20
17
yanıtYanıtla
Şampiyon:

Sakin ol şampiyon klavyeyi yavaşça yere bırak bi su iç kendine gel

yanıt2
yanıt1
ÜÇ NOKTA:

SENİN AKILDA PIRIL PIRILMIŞ MAŞALLAH GÜLE GÜLE KULLAN ŞAMPİYON

yanıt2
yanıt1
vahdettin Bayram.:

imamdan başka her şeye benziyor. . . sen git pavyonda gitarını çal.

11
19
yanıtYanıtla
adanalı:

sakalsız imamlar bana hiç samimi gelmiyor, meslek olarak imamlık yapanlardan ne ülkeye, nede cemaatlerine bir hayır gelmez. . . .

13
9
yanıtYanıtla
osmanli:

adnan oktari geri getirin

yanıt1
yanıt4
Blue:

Bende sakalli imam gordugumde tıpkı domuza benzetiyorum .

yanıt2
yanıt5
MRTKRC:

her işin bi meşrebi var. imam dediğin örnek olmalı peygamberin vekili sayılırsın buna özen göstermelisin. . ne diycen cemaate ''ey cemaat yatsı namazından sonra kemancı barda sahne alıyorum beklerim inşallah mı. . .

15
6
yanıtYanıtla
AT:

Bu imam efendi kimdir bilmiyorum. Elindeki gitarla dine aykırı bir müzik yapmadığı sürece ne yaptığı da umrumda olmaz . Ne meraklısınız özgün birini görünce yerin dibine geçirmeye. Farklı bir şey görünce ödünüz kopar. Telli sazdır bunun adı bunu çalan anlar kendi şeytan bunun neresinde ????

yanıt0
yanıt1
Erhan Hoca:

Bilmediğiniz insanlar hakkında yorum yapmayın Hiç olmazsa ilahilerini dinleseydiniz Bu adam yurtdışında Müslümanların yüz akı oldu Barlarda değil konserlerde hem de ücretsiz

yanıt0
yanıt0
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title