Haberler

Rita Ora Hakkında Bilmedikleriniz

Güncelleme:

Yaptığı şarkılarla milyonlarca hayran kitlesi olan Rita Ora'nın yaşamına dair bilinmeyenleri The Ride belgeseli günyüzüne çıkarıyor.

Rita Ora, daha 20'li yaşlarında hızlı adımlarla çıktığı basamaklarda kendine sağlam yer etmiş bir yıldız. Şimdiden dünyanın en büyük sahnelerinde sergilediği performanslarla kazanılması güç bir başarı elde eden Ora, MTV'nin belgesel serisi: The Ride'da kendisi hakkında bilinmeyen sırlarını paylaşıyor.

Rita, ailesinin o daha bebekken savaş nedeniyle terk ettiği ve şu an fahri büyükelçisi olduğu Kosova'ya 2012 yılının Ekim ayında, ulusu için yazdığı 'Shine Your Light' parçasının müzik klibi için geri döndü. Annesinin iknası ile katıldığı ve seyirciler arasında Grammy ödüllü bir yapımcının da yer aldığı yetenek gösterisinde ise ilk sahne kazasını yaşadı. Rita, Londra'dan Brooklyn'e ilk taşındığında, yalnız kaldığı ve ev özlemi çektiği dönemde ona 'Big Sis Bey' diye seslendiği Beyonce ile çok yakın arkadaş oldu. Katy Perry'nin yazdığı ve Amerika'da 'Triple Platinum' sertifikasına ulaşan 'Black Widow' parçasında düet yaptığı Iggy Azalea ise aynı zamanda onu ilk Amerika turnesi için cesaretlendiren isimdi. Sonrasında ikili çok yakın iki arkadaş oldu. 2014 MTV Ödül Töreni'nde 'Best Shirtless Performance' ödülünü alan Zac Efron'u sahneye çağırdığında tişörtünü yırtan da Rita Ora'dan başkası değildi. Müzisyen kişiliğinin yanı sıra oyunculuk da yapan Ora, 15 yaşından bu yana filmlerde rol alıyor. Son olarak 2015 yılında, Fifty Shades of Grey filminde Christian Grey'in kız kardeşi rolünde karşımıza çıkan Rita'nın aynı zamanda kendi tasarımlarından oluşan bir koleksiyonu da bulunuyor.

MTV'nin The Ride belgeseli, en popüler sanatçıların yaşamlarını mercek altına alıyor. Sanatçıların hayatlarındaki dönüm noktalarına değinen belgeselde, kimsenin bilmediği gerçekler kişinin kendi ağzından anlatılıyor.

"The Ride: Rita Ora", MTV için Creature Films'ten yardımcı yapımcılar Mark Ford, Kevin Lopezfor ve MTV International'dan Bruce Gillmer ve Jennifer Demme Harris tarafından yapılmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rita Ora Kosova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title