Haberler

Rihanna, Uzay Yolu Filmi İçin Klip Çekti

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Rihanna'nın yeni Uzay Yolu filmi için seslendirdiği Sledgehammer adlı şarkısına ilginç bir klip çekti. Rihanna klipte turuncu bir elbise ve kabileden esinlenen işaretler ve takılarla yer aldı.

28 yaşındaki dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı, yeni Uzay Yolu filmi "Star Trek Beyond" için seslendirdiği "Sledgehammer" adlı şarkısına klip çekti.

İlk kez Alexa Imax kameralarla çekilen klipte Rihanna, ıssız bir gezegendeki yabancıyı canlandırıyor.

İLGİNÇ KIYAFET

Üzerinde uçuşan bir turuncu elbise ile Grammy ödüllü şarkıcı akıllardan çıkmayacak bir klibe imza atıyor. Rihanna'nın yüzünde kabileden esinlenen işaretler ve takılar dikkat çekiyor.

SÜRPRİZ SON

Klibin sonunda başkarakter Rihanna, parıldayan parçacıklar halinde eriyerek galaksinin parçalarına dönüşüyor.

"UZAY YOLU"

Devam filmi için şarkı söyleyen ve klip çeken Rihanna, çocukluğundan beri bir "Uzay Yolu" hayranı olduğunu söyledi.

BABASI TANIŞTIRDI

"Uzay Yolu, küçük bir kız çocuğu olduğum zamanlardan bu yana benim hayatımın bir parçası oldu" diyen Rihanna, onu "Uzay Yolu" filmiyle tanıştıran kişinin babası olduğunu söyledi.

"SIRADAN BİR FİLM DEĞİL"

"Uzay Yolu beni hiç bırakmadı" diyen şarkıcı, "Bu herhangi bir filme şarkı yapmak gibi değildi" şeklinde konuştu.

ŞARKIYI SIA YAZDI

Rihanna'nın "Star Trek Beyond" filmi için söylediği Sledgehammer şarkısının sözleri bir başka pop yıldızı Sia'ya ait.

KLİPTE BİR İLK

Sledgehammer videosu, gerçeğe yakın görüntü elde etmek için Alexa Imax kameralarla çekilen ilk klip oldu.

İşte o klipten görüntüler:







Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uzay Yolu Rihanna Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

reha muhtar:

sankı gul yabanı gordum

1
1
yanıtYanıtla
Kate:

Bu Kadin da, Chris Brown dan ayrildiktan sonra sanki dusus yapiyor, yeni sarkilari hic kaliteli degil eskisi gibi. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title