Haberler

Restoran Sahibine Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı (2)

Restoran SAHİBİNE SİLAHLI SALDIRI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI (2)

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Antalya'da dün gece Lara'daki Konyalılar Restaurant'ta işyeri sahibi Ömer Çalışkan'ı yaralayan ve aşçı Hasan Gezginci'yi öldüren 3 kişiden 2'si yakalandı. İşadamını ağır yaralayan ve işçisini öldüren şüphelilerin daha önceden aralarında alacak konusunda husumet bulunan İsmet Yalçınkaya ile yardımcısı Adem Bektaş ve kimliği açıklanmayan bir kişi olduğu bildirildi. Şüphelilerden 2'si olay yerinde kullandıkları ve daha sonra kaçtıkları 07 HY 639 plakalı otomobille birlikte yakalanırken üçüncü kişinin aranması sürüyor.

Tarafların daha öncede aralarındaki husumet yüzünden kavga ettikleri ve çıkan olaylarda 1 kişinin yaralandığı öğrenildi. Sahibi olduğu restoranın bahçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan işadamı Ömer Çalışkan'ın hastanedeki tedavisi sürüyor. Özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Çalışkan'ın, eli, yüzü ve başına sıyrık şeklinde 3, göğsüne ise 1 kurşun isabet ettiği belirtildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title