Haberler

Rektör Karacoşkun: GAÜN bizim için çok önemli

Güncelleme:

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Savaş Gürsoy, Hilmi Bayraktar ve Metin Bedir, Genel Sekreter Doç. Dr. Ayhan Doğan, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı, Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz ve Doç. Dr. Mehmet Emin Sönmez, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Ali Eminoğlu ve Burhan Akyılmaz'ın bulunduğu heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, kendisini daha önce görev yaptığı Gaziantep Üniversitesi'nin bir parçalı olarak gördüğünü belirtirken, "Gaziantep Üniversitesi bizim için çok önemli. Yöneticilerimiz her konuda bize desteklerini esirgemiyorlar. Bundan sonra da esirgemeyeceklerini biliyorum. Bu da bize ayrıca güç veriyor. Daha güzel işler yapmamızı, geleceğe dönük projelerimizi güvenle hazırlayabilmemizi sağlıyor. Bu nedenle benim için bu ziyaret ayrıca bir anlam ifade ediyor. Çünkü, yöneticileriyle olan dostluğumuzun yanı sıra, kurumsal anlamda da Gaziantep Üniversitesi'nin çok önemli bir paydaşımız olacağını düşünüyorum. Bu birlikteliğin önemli projelerde, önemli işlerde inşallah bundan sonra devam edeceğini biliyor, düşünüyor, umuyor ve bu nedenle de peşin olarak teşekkürlerimi arz ediyorum" dedi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ise, Kilis Üniversitesi'nin GAÜN bünyesinden yeşerip, büyüyen bir üniversite olduğuna işaret ederek, "Bu üniversitemizin rektörlük görevine atanan Mustafa Hocamızın da üniversitemizde önceki yıllarda görev yapması bizim için ayrı bur kıvanç kaynağı. Kilis Üniversitesi ile her konuda bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da iyi ilişkiler içinde olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Rektör Gür, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Karacoşkun'a, GAÜN tarafından hazırlanan, ve savaşta tamamına yakını yok olan Halep'teki Osmanlı eserlerinin tanıtıldığı Halep'te Adım Adım Osmanlı'nın İzinde Kitabı'nı hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Mustafa Doğan Savaş Gürsoy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title