Haberler

Rektör Acar Aksaray Yüksek Öğrenim Vakfı Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Acar, Aksaray Yüksek Öğrenim Vakfı yönetim kurulu üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, Aksaray Yüksek Öğrenim Vakfı yönetim kurulu üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Aksaray Üniversitesi Sosyal Tesislerde düzenlenen yemekte, Yüksek Öğretim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Mustafa Acar, Aksaray Yüksek Öğrenim Vakfı'na üniversitenin gelişimi yönünde yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Aksaray'a ve Aksaray Üniversitesi'ne katkı sağlayacak projeler için vakfın ve üniversitenin bütünleşerek aktifleşmesinin gerektiğini ifade eden Acar, özellikle hayırseverlerin üniversiteye desteğinin sağlanması konusunda elbirliği içinde hareket gerektiğini vurguladı.

Toplantıya Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Halil Baş ile Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncer Güney, Safi Somuncuoğlu, Enver Bozkurt, Genel Sekreter Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş, Prof. Dr. Süleyman Yılmaz, Doç. Dr. Mustafa Atasoy, Yrd. Doç. Dr. Ömer Köse ve Yrd. Doç. Dr. Necmettin Erdoğan katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

aksaray üniversitesi mustafa acar aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title