Haberler

Rekabet Kurumu'nun 18. Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonu

Rekabet Kurumu’nun 18. kuruluş yıl dönümü Ankara’da düzenlenen resepsiyonla kutlandı.

Rekabet Kurumu'nun 18. kuruluş yıl dönümü Ankara'da düzenlenen resepsiyonla kutlandı.

Ankara'da Rekabet Kurumu'nun 18. kuruluş yıl dönümü nedeniyle resepsiyon verildi. Resepsiyona, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Davut Dursun ve çok sayıda davetli katıldı. Resepsiyonda konuşma yapan Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı, Rekabet Kurumu'nun kararları tartışılmayan kurumlardan biri olduğunu dile getirdi. Bütün kurum çalışanlarının görevlerini özenle yerine getirdiğinin altını çizen Yazıcı, kaliteli iş yapan kurumlarının yanında olmanın bir mecburiyet olduğunu ifade etti.

Rekabet Kurumu Başkanı Kaldırımcı ise, en azından yılda bir kere kurum çalışanlarının bir araya gelmesi için böyle bir resepsiyon düzenlendiğini belirterek, "Yaklaşık 7 yıldır Rekabet Kurulunun Başkanı olarak üstlerine ağır bir yük koyuyorum. Esasen bu seneki kuruluş yıldönümü de benim tarafımdan arkadaşlarıma biraz yük olarak getirildi. Onların böyle bir yük altına girmesini ben istedim. İstedim ki; biraz da helalleşeyim" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Davut Dursun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title