Haberler

    Quaresma'nın Menajeri: Oyuncuyu Kimseye Önermedik, Q7 F.Bahçe'de Oynamaz

    Güncelleme:

    Quaresma'nın menajeri Rui Costa, "Ricardo'yu kimseye önermedik, Fenerbahçe'de asla oynamaz. Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynayacaktır." diyerek Aziz Yıldırım'a gönderme yaptı.

    Rui Costa, Quaresma'nın Fenerbahçe'ye önerildiğini kesin bir dille yalanladı.

    QUARESMA, FENERBAHÇE'DE ASLA OYNAYAMAZ

    Costa, Haber 1903'e yaptığı açıklamada: "Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Bu konu hakkında da hiç bir fikrim yok. Bin tane ajans var ve herkes herkesi birbirine öneriyor. Biz oyuncumuzu kimseye önermedik ve Quaresma, Fenerbahçe'de asla oynayamaz. Ne Fenerbahçe'ye ne de başka hiçbir kulübe gidemez. Ricardo, Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynayacaktır. Aziz Yıldırım, böyle bir şey söylediyse bunda kesin bir problem vardır. Ricardo Beşiktaş'ın oyuncusudur. Beşiktaş'ın oyuncusu olarak kalacaktır." ifadelerini kullandı.

    AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

    Quaresma'nın kendilerine gelmek istediğini söyleyen Yıldırım, "Quaresma'nın avukatı aradı bizi. Bizim menajerle görüştüler. Benimle görüşmek istediler, kabul etmedim. Quaresma, Fenerbahçe'ye transfer olmak istedi. Neymiş şartları dedik. Şu anda teklifi elimizde. Ama almayacağım, bilsinler." dedi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe Rui Costa Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title