Haberler

Protokol eşlerinden şehit ailelerine ziyaret

Güncelleme:

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, şehadet mertebesine erişen Besni'deki şehitlerin ailelerini ziyaret etti.

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, şehadet mertebesine erişen Besni'deki şehitlerin ailelerini ziyaret etti.

Her fırsatta şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek yalnız bırakmayan Vali Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez'e şehit ailelerini ziyarette Vali Yardımcısı Ayhan Akpay'ın eşi Senem Akpay, Vali Yardımcısı Bedir Deveci'nin eşi Sonnur Deveci, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder'in eşi Şule Ergüder, Kahta Kaymakamı Sadettin Doğan'ın eşi Nebahat Doğan, Samsat Kaymakamı Halid Yıldız'ın Büşra Yıldız, Tut Kaymakamı Yunus Kızılgüneş'in eşi Zülal Kızılgüneş ve Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu'nun eşi Fatma Esra İmamoğlu eşlik etti.

Vali Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez ve beraberindeki heyet, ziyaret programı kapsamında ilk olarak 1998 yılında Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde vatani görevini ifa ederken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Jandarma Er Mehmet Yıldırım'ın ailesini ziyaret etti.

Buradaki ziyaretin ardından Yeşim Pekmez ve beraberindeki heyet, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı emrinde görevli iken 7 Mayıs 2010 tarihinde Dağlıca Oromar Tepe bölgesinde PKK bölücü terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada şehadete erişen Piyade Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu'nun ailesini ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette şehit aileleriyle sohbet ederek yakın ilgi gösteren Vali Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, şehitlerin geride bıraktıkları en kıymetli emanetleri olan ailelerini her fırsatta ziyaret etmekten ve onların yanında olmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Her fırsatta şehit ailelerini ve kahraman gazileri evlerinde ziyaret ettiklerini belirten Yeşim Pekmez, "Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olan şehit ve gazilerimizin anne, baba, eş ve çocukları baş tacımızdır. Aziz vatanımızın birliği ve bütünlüğünün korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden tüm kahramanlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyor ve onları rahmetle anıyoruz" diye konuştu.

Besni'deki şehit aileleri ise, ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirerek, Yeşim Pekmez ve beraberindeki heyete teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Besni Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
title