Haberler

"Azeri askerleri öldürdük" haberini Serdar Ortaç fotoğrafıyla servis ettiler

Güncelleme:

Ermenistan Kamu Radyosu, "Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı" başlıklı haberinde popçu Serdar Ortaç'ın 2000 yılında bedelli askerlik yaparken çekilmiş fotoğrafını kullandı.

"Gerekirse Azerbaycan için askere gidebilirim" şeklindeki çıkışıyla adından söz ettiren Serdar Ortaç'la ilgili Erivan Radyosu olarak bilinen Ermenistan Kamu Radyosu skandal bir habere imza attı.

SERDAR ORTAÇ'IN FOTOĞRAFINI KULLANDILAR

11 dilde yayın yapan kurumun tr.armradio.am adresli Türkçe sitesinde "Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı" başlıklı bir haber yayımlandı. 27 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında 5 bin 839 Azerbaycan askerinin öldürüldüğü iddia edilen haberde fotoğraf olarak popçu Serdar Ortaç ile oyuncu Kaan Girgin'in fotoğrafı kullanıldı.

Propagandanın böylesi! Ermenistan ordusuna Serdar Ortaç'ı öldürttüler

FOTOĞRAF 2000 YILINA AİT

Kullanılan fotoğraf 2000 yılında Sivas 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda çekilen bir kare… Fotoğrafta 178'inci Piyade Er Eğitim Alayı'nda bedelli askerlik yapan Serdar Ortaç ile Kaan Girgin yer alıyor.

"AZERBAYCAN İÇİN SAVAŞIRIM" DEMİŞTİ

İki gün önce Azerbaycan-Ermenistan çatışmaları üzerine bir açıklama yapan Serdar Ortaç, gerekirse Azerbaycan için askere gidebileceğini belirterek, "Askerin varsa askerinle savaşırsın, sivillerin üzerine füze atmazsın. Ermeni halkına bir sözüm yok ama başlarındaki adam ruh hastası" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Azerbaycan Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (102)

Suat Kılıç:

Serdar ortaç iyi bir kardeşimiz,Ahmet kaya denilen vatan hainine gösterdiği tepkiden sonra,hainler üzerine çok geldiler fakat Serdar Ortaç yanlız bırakıldı,çocuk haklı olarak azda olsa korktu çekindi ve çıktı özür diledi Halbuki hiçte özüre gerek yoktu çünkü ahmet kayalar birer haindir. Nitekim fransaya kaçtı ve fransada geberdi,suandada fransiz maşatliğina gömülü,ateşi bol olsun Tabi bu olayın arkasında,dün aşırı derecede yanlışa batan ve hainlerle masaya oturan,barış adı altında bir ihanet süreci başlatan,diyarbakır meydanında,domuz süratli şivan perverle el ele megri megri diyen ve kobaniye selam olsun diyen,Suleyman Şah türbesini abd nin isteğiyle yerinden söken,Ahmet davutoğlunun(AKP)eseridir Neyseki AKP bugün bu yanlıştan döndude, vatanımızı o garabeden kurtardı,bir musibet bin nasihatten eftaldir

16
16
yanıtYanıtla
ref:

Sen ne hakla Akpartiyi terörüstlerle el ele olmakla suclarsın burdan savcılara sesleniyorum bu adamı bulun tutuklatyın

yanıt12
yanıt6
ref:

Asker kacagınıda amma övdün ha haahha

yanıt4
yanıt4
KUMARCI:

Kumarbaz birisi , kendini yedi bitirdi herşeyı hakediyor . .

yanıt1
yanıt3
Sakaryalı deli hatun:

Suat. Küçük. Atta. Civcivler yesin

yanıt5
yanıt3
Asd:

Vatan haini sensin!

yanıt4
yanıt3
AHMET:

Suat kılıç ahmet kaya babalar gibi askerlik yaptı ya bu vatan haini serdalmı adam askerden kaçmak için çürük almış buna kızda verilmez

yanıt1
yanıt2
Yorumcu:

Ne diyorsun sen? Ülke en azından iyi bir hale geldi ve toparlandı. Senin demek istediğin şey haince bir yorum gerçekten. Hem bu yorumu buraya yazman da çok saçma olmuş.Hem bu ülkenin başkanı çok iyi bir insan. Sen hiç merak etme. O saçma yorumun cevabı da budur. Hem hiç kimseyle görüşmeyip öyle etrafı izleyecek halimiz yok. Sen bu durumda olduğumuza şükret. Ne güzel bir ülken var senin. Çok şanslısın ama mals*n.....

yanıt0
yanıt0
El patron:

Serdar ortaca laf atacaginiza, cocuklarini hic askere yollamayan, sahte rapor alanlara laf atin. Sikar tabi biraz.

28
1
yanıtYanıtla
Sabri:

La bi ermeni kalmıştı bu adama vurmayan o da oldu. Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş:)

25
4
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title