Haberler

POŞETLE ÇÖPE ATILAN 4 YAVRU KEDİYİ BELEDİYENİN TEMİZLİK İŞÇİLERİ KURTARDI

Güncelleme:

İZMİR'in Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, bir poşet içerisinde çöp konteynerine atılmış, 4 yavru kediyi ölmek üzereyken buldu.

İZMİR'in Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, bir poşet içerisinde çöp konteynerine atılmış, 4 yavru kediyi ölmek üzereyken buldu. Belediye veterinerince sağlık kontrolü ve bakımları yapılan kediler sahiplendirildi.

Seferihisar Belediyesi'nde görevli temizlik personeli Mehmet Ali Uzun, Mahmut Kozan, Mustafa Yurtseven ve Atıl Uygur, rutin olarak yapılan çöp toplama işlemi sırasında Sığacık Mahallesi'ndeki bir çöp konteynerindeki poşetin içinde bir şeylerin hareket ettiğini fark etti. Merak edip poşeti açtıklarında, içinden 4 yavru kedi olduğunu gören temizlik işçileri, büyük şaşkınlık yaşadı. Yavru kediler, Seferihisar Belediyesi Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası'na teslim edildi. Burada gerekli sağlık kontrolleri ve bakımları yapılan kedileri Sığacık'ta otel işleten Büşra Birgül Elmadağ, sahiplendi. Kendi kedisinin de dün doğum yaparak 4 yavru dünyaya getirdiğini belirten Elmadağ, Çöpte bulunan dört yavruyu da yeni doğan bu yavruların yanına koyduk. Böylelikle 8 kardeş oldular. Belediye çalışanlarına bu duyarlı davranışları nedeniyle, teşekkür ediyoruz. Yavruları sütten kesildikten sonra başkalarına sahiplendirmeyi düşünüyoruz. İsteyen kişiler bizimle irtibata geçebilir dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Uzun Seferihisar Uygur Kozan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title