Haberler

Portekiz Basını: Quaresma Porto'ya Dönüyor

Güncelleme:

Portekiz basını, Beşiktaş'ta forma giyen Ricardo Quaresma'nın sezon sonunda eski takımı Porto'ya döneceğini yazdı.

Portekiz basını, Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma'nın sezon sonu takımdan ayrılacağını iddia etti.

Portekiz gazetelerinden Correiro da Manha, sezon başında 1.2 milyon € bedelle Beşiktaş'a dönen Portekizli yıldızın yeniden eski takımı Porto'ya döneceğini yazdı. Bu yıl vasat bir performans sergileyen ve eski oyuncularını yeniden takıma kazandırmaya yönelik bir transfer politikası izleyen Porto'nun ilk transfer hedeflerinden birinin Quaresma olduğu belirtildi.

"QUARESMA DÖNMEK İSTİYOR"

Haberde, Quaresma'nın Porto'ya yeniden dönmeye sıcak baktığı ve Beşiktaş yönetimine futbolu Porto'da bırakmak istediğini ilettiği iddia edildi.

Öte yandan Porto kulübü başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa, yıldızı Porto'da parlayan Fenerbahçe'den Bruno Alves, Real Madrid'den Pepe gibi yıldız isimleri, yeniden Porto'da buluşturmayı hedeflediklerini açıklamıştı..

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Portekiz Porto Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Karakartalım:

Renktaşlarım inanmayın. Quresma her fırsattta beşiktaşı ne kadar sevdiğini belirtmiştir ve Beşiktaşın kendisinin ailesi olduğunu söylemiştir. Şampiyonluğa giden takımızın bu haberlerle dikkatıinin dağıtılması hedeflenmektedir

7
0
yanıtYanıtla
bjk:

ulan adam beşiktaşa sevgisinden nerdeyse para almadan oynayacak siz gitmekten bahsediyorsunuz yalan haber yaparak kontrasyonlarını bozmayın utanmazlar aziz yıldırım politakası bu yemezler

3
1
yanıtYanıtla
MMOM:

Vakıa Suresini her gece okuyan, edebiyyen fakirlik yüzü görmez.

3
0
yanıtYanıtla
Muhammet:

Ulan sendemi be

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title