Haberler

Yeniden Refah, İstanbul'da AK Parti'yi desteklemek için ne istedi? Erbakan canlı yayında anlattı

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimleri için İstanbul'da AK Parti ile anlaşamayan Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, kabul görmeyen taleplerinin ne olduğunu katıldığı canlı yayında açıkladı. Anadolu ve Avrupa yakalarından birer ilçe istediklerini belirten Erbakan, bu ilçelerin isimlerinin sorulması üzerine "İsmi çok önemli değil dedik biz ama onlar da zaten 'Peki verelim nereyi istiyorsunuz?' demedikleri için ilçe isimlerini çok konuşamadık" dedi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde İstanbul için AK Parti ile anlaşamayan Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, kulislere de yansıyan taleplerinin ne olduğunu açıkladı.

CANLI YAYINDA SORULARI YANITLADI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tv100 Özel yayınında Gürkan Hacır, Erdoğan Aktaş ve Başak Şengül'ün sorularını yanıtladı.

"İSTANBUL'DAN 2 İLÇE İSTEDİK"

Erbakan, İstanbul'da AK Parti'yi desteklemek için ne istediklerini, "Bizim söylediğimiz İstanbul Büyükşehir belediyesinde biz destek oluyorsak biz de bir tane Anadolu Yakasında bir tane Avrupa yakasında ilçe isteriz dedik" sözleriyle açıkladı.

"'NEREYİ İSTİYORSUNUZ?' DEMEDİLER"

Gazeteci Gürkan Hacır'ın "Arnavutköy ve Sultanbeyli değil mi?" sorusu üzerine Erbakan, "İsmi çok önemli değil dedik biz ama onlar da zaten 'Peki verelim nereyi istiyorsunuz?' demedikleri için ilçe isimleri çok konuşamadık" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Fatih Erbakan İstanbul AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Fatih Çelik:

ERBAKAN BİZİM UMUDUMUZ TEMİZ AHLAKLI SİYASETİN ÖRNEĞİ ALLAH RAZI OLSUN TAŞIN ALTINA ELLERİNİ KOYDULAR ŞÜKÜR MİLLİ GÖRÜŞ GELİYOR RANAT HEYKELE ÖRGÜTLERE HORTUMU KESECEK EVELLAH KUDURUN !!!!

425
414
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

menfaat karşılığında destekde bulunma temiz ve ilkeli siyasetmi oluyor

yanıt128
yanıt31
Mehmet Dönmez:

Birada bir durus gosteren akparti yalniz ilçe ismi bile konusulmaya gerek kalmamis.fatih erbakanin yaptigi teklif cokta ilkeli olmamis.

yanıt34
yanıt12
Emreyy:

İsmi unutulan parti birden söz sahibi olmaya çalışıyor AKP'den uzaklaşınca yüzde 1 i alamayacaksın.

286
281
yanıtYanıtla
N polat:

Sayın Erdoğan’ı bay Kemal zannettiniz herhalde Erbakan bey

272
167
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

yahu ne demek istedik, kimden ne istiyorsunuz? Vatandaştan isteyeceksiniz vatandaştan demokrasinin seçme seçilme özgürlüğünün de içine ettiniz:((

289
39
yanıtYanıtla
Zeki Kkaya:

Bu konu dem ile CHP de kent uzlaşması oluyor .... Ona 1 diyeceğin yok galiba

yanıt75
yanıt40
Mehmet Vatandaş:

Zeki Kkaya: okuduğundan bunu mu anladın:)) bak orada Vatandaştan isteyeceksiniz yazmışım, kim için bırakın artık bu dem chp ayaklarını büyük düşünün bir ifadeye sıkışıp kalmayın yazık bu ülkeye bu insanlara

yanıt39
yanıt8
ERKAN yuksel:

verseler desteklıceklerdı yanı...hanı vatandasın gecım sıkıntısı enflasyon falan sorunlar vardı ne oldu...herkez kendını dusunuyor..hepsı kalpazan

216
33
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Ne paylaşıyorlar acaba bu şekilde.

154
16
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title