Haberler

Selahattin Demirtaş'a Türk Bayrağı Sorusu

Güncelleme:

Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yaptığı tanıtım toplantısında, Akit gazetesi muhabiri "salonda neden Türk bayrağı yok" diye sordu.

Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cumhurbaşkanlığı seçiminde izleyeceği yol haritası ve kampanya boyunca sürdüreceği çalışmalar hakkında basın toplantısı düzenledi

"BAYRAĞIN ONURUNU KORURUM"

Toplantıda söz alan Akit gazetesi muhabiri Demirtaş'a salonda neden Türk bayrağı bulunmadığını sordu. O sırada terini silen Selahattin Demirtaş ise "Bayrak siyaseti, bizim Türkiye'de yapacağımız ucuz siyaset değildir. Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün Türkiye'yi temsil eden onurunu korurum" şeklinde cevap verdi.

YAŞAR KEMAL VE ADALET AĞAOĞLU'NDAN MESAJ

Toplantının başında Yaşar Kemal ve Adalet Ağaoğlu'nun mesajları okundu. Kemal mesajında, "Yolun açık olsun", Ağaoğlu ise, "Demokrasi için Demirtaş'ı destekliyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Selahattin Demirtaş Adalet Ağaoğlu Yaşar Kemal Politika Haberler

500

Yorumlar (222)

aaaaaaaaa:

Helal olsun AKİT muhabirimize.Diğerlerinin yapamadığını yapmış.

93
27
yanıtYanıtla
Normal:

Adam bayrak düşmanı bunları bu konuma getirenlerde suç

62
47
yanıtYanıtla
b.maraslimarasli@gmx.de:

Kulaklarin duymuyorsa burnuyun deligidemi koku almiyor. Hemen adice damga vuruyorsun sen ve senini gibiler her seye düsman bu Ülkede. Kimseyi kandiramazsiniz.

yanıt0
yanıt0
kahinbezirgan:

türklerin düştüğü duruma bakın..biri gürcü diğeri pkk lı ve din ağırlıklı cumhurbaşkanı adayı 65 milyon türk bir aday bulamadı.....

69
36
yanıtYanıtla
AKLI SELİMaklsekjn@haberler.com:

Ben aday olsam Hepiniz gülerdiniz. Şener Şen''in filmine dönerdi : 1 oy. Ha, ama ben de sana şöyle bişey söyleyeyim kardeşim bu 3 tane aday bozuntusu 1 oy etmez.

yanıt0
yanıt0
Turan:

Yazık Türkiye ne günlere kaldı

55
40
yanıtYanıtla
fgnh:

bu adam gerçekten cumhurbaşkanı olucağını mı zannediyor.Ancak ekmelden çok oy alacağı kesin.ne dersiniz?

29
48
yanıtYanıtla
hopali:

YILLARDIR BU ÜLKEDE KAN BAYRAK ÜZERİNDEN ÜLKÜCÜLER BESLENDİ..ŞİMDİ İSLAM DİNİNİ KULANAN ZAVALILAR... O KADAR VATAN SEVERSİNİZ İŞİDİN türkiye Konsolosluğundan HABERİN VERİN UCUZ KAHRAMANLAR... 49 TANE İNSANIN EVİNE ATEŞ DÜŞMÜŞ NERDESİNİZ UCUZ VATANSEVERLER SAHTE MÜSLÜMANLAR...

34
25
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ GENÇserhatorhan@hotmail.com:

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜZERİNDEKİ KANDIR ! TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR ! SEN BİLİYORMUSUN HOPALI , BU VATAN İÇİN KİMLER CANINI VERDİ.BİR AY YILDIZLI HİLAL İÇİN NE GÜNEŞLER BATTI.GEREKİRSE BİZLER , BU VATAN İÇİN ,AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZ İÇİN SEVE SEVE ÖLMEYE HAZIRIZ.YA SEN HOPALI ,SEN DE BU VATAN İÇİN ,BU BAYRAK İÇİN CANINI VEREBİLİLİ RMİSİN ? CİN OLMADAN ADAM ÇARPMA , KELİMELERİNİ TART VE VATANSEVER ÜLKÜCÜLERE DİL UZATMA !!!

yanıt0
yanıt0
YNSberkamp01@hotmail.com:

Hopali ÜLKÜCÜLERE laf edebilmen icin ÜLKÜN olmali BAYRAK olmalisin BAYRAK icin can vermelisin sen oturdugun yerden atifda bulunan acizlerdensin bizler ise BAYRAK icin can veren ÜLKÜCÜLERDEN adini bile korkudan aciklayamayacak kadar aciz olup memleketin olan Artvin yerinede memleketini silip sadece ilceni sahiplenecek kadar korkak bencil ve bi okadar da bilincsizsin

yanıt0
yanıt0
Tüm 222 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title