Haberler

Sarıgül'ün Faturası Adnan Keskin'e Kesildi

Güncelleme:

CHP'deki vitrin değişikliği ile parti içerisinde Mustafa Sarıgül'e en yakın isimlerden biri olan Adnan Keskin koltuğunu kaybetti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından parti yönetiminde beklenen değişikliği yaptı. Yeni yönetimde dikkat çeken ayrıntı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mustafa Sarıgül'ün adaylığında etkin rol oynayan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Adnan Keskin'in koltuğunu kaybetmesi oldu.

GÜRSEL TEKİN GÜÇLENDİ

Sarıgül ile yıldızı pek barışmayan ve İstanbul'a aday adayı olan Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin ise partide 'Güçlü Genel Sekreterlik' formülünün tartışıldığı bir dönemde, Genel Sekreterlik görevine getirildi. Geçmişte '2. adam' olan bu görev, son yıllarda sembolik bir makama dönüştürülmüştü.

ADNAN KESKİN'İN YERİNE TEKİN BİNGÖL

Adnan Keskin'in yerine eski Genel Sekreter Önder Sav döneminde yardımcılığını yapan Tekin Bingöl atandı. Cezaevleri ve insan hakları konusunda etkin çalışmaları olan Malatya milletvekili Veli Ağbaba yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcılığına getirildi. Bu görevi sürdüren Gökhan Günaydın ise devre dışı kaldı.

UMUT ORAN DA GİTTİ

CHP’de genel başkan yardımcılığı koltuğunu kaybeden isimler İdari ve Mali işlerden sorumlu Umut Oran, örgütten sorumlu Adnan Keskin, sivil toplum kuruluşlarından sorumlu Nihat Matkap, yerel yönetimlerden sorumlu olan Gökhan Günaydın ile parti içi eğitimden sorumlu Perihan Sarı oldu. Bu listeye genel sekreterlik görevinden ayrılan Bihlun Tamaylıgil de eklenince, toplam 6 isim MYK dışı çıkmış oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Sarıgül Adnan Keskin İstanbul Politika Haberler

500

Yorumlar (30)

MURAT GÜNGÖRssmurat64@hotmail.com:

YİYİN BİRBİRİNİZİ.

37
11
yanıtYanıtla
ahmetwwwmurat@hotmail.com:

bunlar en güzel günleriniz daha beter olursunuz inşaallah

36
11
yanıtYanıtla
ali ereneren@hotmail.com:

acı var sanırım!!!

yanıt0
yanıt0
İSKENDER BÜYÜKfatihparmaklar@gmail.com:

YILLARDIR TAKİP EDERİM BU SARİGÜLÜ Bİ İŞİ DOGRU YAPTIGINI GÖRMEDİM

38
5
yanıtYanıtla
OSMANLIabdullah-karaman@hotmail.de:

birkere CHP nin adı vukuatlı.ne yapsalar boş.bence CHP kapatılsın herkes rahat etsin.

32
8
yanıtYanıtla
VATANDAŞ KARTALbayramkazim@hotmail.com:

kılçtaroğlu partiyi büyütme değil ele geçirme peşinde

32
4
yanıtYanıtla
kızgın chplichp@gmail.com:

başkan gitmedikçe chp düzelmez

20
11
yanıtYanıtla
Aslanaslan@hotmail.com:

E tabi Kemal Kılıçdaroğlu kurnaz adam bir kez Chp yi ele geçirdi Deniz Baykal gibi uzun yıllar elinde tutmak için çalışacak kendine muhalif olan herkesi diskalifiye edecek Sarıgülde bunlardan bir tanesi

24
7
yanıtYanıtla
deme yavdfdf@ghgh.de:

AKP ile karistirmis olmiyasin?

yanıt0
yanıt0
Orhanlıoregons@hotmail.com:

Ben 55 yaşında doğuştan CHP'liyim. Ama Baykal döneminde CHP'ye oy vermedim. Partiyi küçülttüğü için. Allah korusun bu Sarıgül demagogu, bu narsist adam kazaen gelirse CHP ezeli ve ebedi yokolur.

16
10
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title