Haberler

Sarıcaoğlu: "Kimseyi yalnız ve çaresiz bırakmayız"

Güncelleme:

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçedeki Kovid-19 hastalarının evlerine sıcak yemek ikramı hizmeti başlattıkların açıkladı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçedeki Kovid-19 hastalarının evlerine sıcak yemek ikramı hizmeti başlattıkların açıkladı.

Kavak'ta Kovid-19 vakalarının artması üzerine evlere sıcak yemek servisi başlattıklarını açıklayan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "Bugüne kadar kimseyi yalnız ve çaresiz bırakmadık, bundan sonra da bırakmayız. Yine birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bu günleri atlatacağız" dedi.

Pandemi sürecinin başladığı ilk andan itibaren sosyal yardımları ile vatandaşlara yardım elini uzatan Kavak Belediyesi, son aylarda vakaların ilçede yeniden artış göstermesi üzerine geçen yıl yaptığı uygulamayı yeniden hayata geçirerek Kovid-19 hastaların evlerine ücretsiz yemek servisi başlattı. Sosyal belediyecilik anlayışı ile her daim vatandaşlarının yanlarında olduklarını ifade eden Sarıcaoğlu, hastalığın ilk görüldüğü andan itibaren imkanları ölçüsünde kimseyi yalnız bırakmadıklarını belirtti. Sarıcaoğlu, "Salgının yeniden artış gösterdiği ilçemizde hasta hemşerilerimize destek olmak ve onlara bu zor günlerinde yalnız olmadıklarını hissettirmek için daha önce de yaptığımız gibi tedavileri boyunca her gün üç çeşit sıcak yemeği ücretsiz olarak ikram edeceğiz" diye konuştu.

Halkla dayanışma içinde bugünleri geçireceklerini söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, acil ihtiyacı olan ve evlerinde yalnız kalmakta vatandaşlarında talepte bulunmaları halinde her türlü ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade ederek, "Salgının ilk başından itibaren Kavak'ta hiçbir insanımızı yalnız bırakmadık. Bundan sonra da bırakmayacağız. Her zaman olduğu gibi yine birlik ve dayanışma içinde bu zor günleri aşacağız. Kovid-19 olan hemşerilerimizin tedavileri sürecince yemek ihtiyaçlarını Kavak Belediyesi olarak karşılamaya başladık. Bunun için tüm tedbirlerimizi aldık. Hastalarımıza her gün üç çeşit sıcak yemeklerini evlerine ulaştırıyoruz. Sahadayız ve halkımızın yanındayız. Evlerinde ilaç veya gıda temininde zorlanan ve yalnız kalan yaşlılarımızın acil ihtiyaçlarını karşılamak için de ekiplerimiz her an hazır. Vatandaşlarımız bize ulaşabilirler" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İbrahim Sarıcaoğlu Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title