Haberler

Şahin ve Çelik, Nizip ve Beldelerini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Recep Tayyip Erdoğan’ı kendi akıllarınca itibarsızlaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Recep Tayyip Erdoğan'ı kendi akıllarınca itibarsızlaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ve parti üyeleriyle birlikte Nizip İlçesini ve beldelerini ziyaret etti.

Nizip İlçe Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ve parti üyelerini, Nizipli vatandaşlarla birlikte karşıladı. Karşılaşmanın ardından ilk olarak belediyeyi ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ve parti üyeleri ilçenin durumu hakkında Nizip İlçe Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan' dan bilgiler aldı.

Daha sonra AK Parti Nizip İlçe Kadın Kolları seçim bürosunu ziyaret eden Çelik, Şahin ve Parti üyeleri daha sonra Kocatepe, Sekili ve Uluyatır beldelerini ziyaret etti.

Nizip'te seçim otobüsüyle tur atan Çelik, Şahin ve partililere vatandaşlarda eşlik ederek uzun bir konvoy oluşturdu. İlçeye bağlı belde Belediye Başkanları ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Çelik, Şahin ve partililer, buralarda açıklama yaparak, vatandaşın sıkıntısını ve sorunlarını dinledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Gaziantep'in Türkiye'nin yıldızı olduğunu belirterek, "Gaziantep Türkiye'nin yıldızıdır. Nizip Gaziantep'in merkezin dışındaki en büyük ve en önemli ilçesidir. Nizip çalışkan ve üretken insanların ilçesidir. AK Parti kurulduğu günden bu yana 7 kere önünüze sandık geldi sekizincisi yolda yedisinde de Nizip halkı Recep Tayyip Erdoğan'la AK Partiyle beraber oldu. Yüreğinizi ortaya koydunuz. Nizip halkına partimiz adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Köylü vatandaşın artık yol,su sıkıntısının kalmadığını belirten Çelik, "Eskiden köylü vatandaşın temelde dört ihtiyacı vardı. Yol, su, elektrik, okul eğer vali veya kaymakam o köye bir şeyler götürürse bu halka lütuf olurdu. Şimdi köylü yol, su, elektriği çoktan geride bıraktı. Şimdi diyor ki benim köyümün meydanına parke taş yap bir kere köyde kanalizasyon olsun köyde arıtma tesisi olsun köyde taziye evi olsun köyde internet olsun şimdi bunlar isteniyor" diye konuştu.

Konuşmasında CHP'ne yüklenen Çelik, "Tarihi bir dönem yaşanıyor 30 martta öyle bir oy oranı olsun ki önce CHP Genel Merkezinde bu ses yankılansın. Nizip'in sesi yankılansın. Arkadaşlar bize iftira atacaklar başbakanımızı itibarsızlaştırmak için akla gelmez şeyler yapacaklar. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da yapacak diğerleri de yapacak. Recep Tayyip Erdoğan'ı kendi akıllarınca itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Ama itibarın kaynağı millettir. İtibarın merkezi halkımızın gönlüdür. Bizim halkın gönlünde yerimiz olsun onlar nezlinde hiç yerimiz olmasın bu hiç önemli değil" şeklinde konuştu.

Daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin yaptığı çalışmalardan bahsederek, "Biz her kesin hak ettiği insanca yaşam, kaliteli yaşam vatandaş memnuniyeti en üst düzeye çıkaracağız dedik. Başbakanımız özellikle siyasetteki erkek alanda toplumun yarısı olan kadınlar özellikle analarımızın kızlarımıza yer açmamız gerektiğini karar mekanizmasına koymamız gerektiğini inandı. Lider çok önemli, lider inanırsa o damla, damla, dalga, dalga bütün topluma yayılıyor. Toplumda bu gelişimi ve dönüşümü özümsüyor. Son 12 yıldan bu yana biz bunu yaşadık. Bunların hepsini güçlü bir lider olmasa, güçlü bir parlamento olmasa, güçlü bir kabine olmasa inanmış insanlar olmasa başaramayız. Bu yüzden ben bu haklar konusunda sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı alkışlamanızı istiyorum. Bu sevgi ortamı olunca, kardeşlik ortamı olunca bu birlik ve beraberlik olunca birlikte biliyorsunuz rahmet var. Birlikte bereket var. Birlikte huzur ve güven var. Bu yüzden bu mutluğumuzu ve bu huzurumuzu Allah elimizden almasın" açıklamasında bulundu.

Nizip İlçe Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan seçimlerde iyi bir sonuç beklediklerini belirterek, "Nizip'te bayanlarla anket yaptık. Dediler ki Bakan hanım bize onurlu ve izzetli bir hayat sundu Allah bakan hanımdan razı olsun dediler. Başbakanımız, ya millet ya zillet diyordu. Biz Nizip olarak hep beraber milletiz diyeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Çelik Ak Parti Nizip Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title