Haberler

Partililerde beklediği heyecanı göremeyen Erdoğan, tek cümlesiyle salonu ayağa kaldırdı

Güncelleme:

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin "Seçim sonuçları belli olana kadar gece-gündüz demeden çalışın" çağrısında bulundu. Bu çağrıya salondakilerin sönük karşılık vermesi üzerine Erdoğan, "Eğer buna inanıyorsanız bu ses böyle çıkmaz" dedi. Erdoğan'ın uyarısından sonra salondakiler hep birlikte ayağa kalkarak alkışlamaya başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Teşkilat mensuplarına yerel seçimler için "Seçim sonuçları belli olana kadar gece-gündüz demeden çalışın" çağrısında bulunan Erdoğan, salonda istediği heyecanı göremeyince bir de uyarıda bulundu.

"İNANIYORSANIZ BU SES BÖYLE ÇIKMAZ"

Bu sözlerinden sonra salondan yükselen alkışı yeterli bulmayan Erdoğan, "Eğer buna inanıyorsanız bu ses böyle çıkmaz" sözleriyle sitem etti. Erdoğan'ın uyarısının ardından bütün salon ayağa kalkarak alkış tuttu.

"AK PARTİ'NİN KAPISINDAN GİREMEZ"

Konuşmasının devamında diğer partilerde yaşanan kavgalara atıfta bulunan Erdoğan, "Diğer partilerde görülen rezillikler AK Parti'nin kapısından içeri giremez. Uzun iktidar yıllarının bizi bozmadığını tersine tecrübe kazandırdığını milletimize göstereceğiz. Amacımız 30 büyükşehir 51'i il tüm ilçelerde tüm belediyelerin tamamına yakınını AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kazanmaktır. Vatandaşımız neredeyse orada olmak boynumuzun borcu" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

3.Sayfa Politika Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (9)

Hamit Gündoğdu:

Esasen 25 sene yerelde, 22 senedir de genelde hep uyudular ve uyuttular...kimse reisin hakkını inkar etmesin çünkü hep uyuyan bir seçmen kitlesi var.... uyanınca da göbeğini kaşıyor ve yeniden horrr..horrr vaziyeti;)))))

91
52
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Emekli konuşmaya başlamış yine :) oy verdiklerinizin başarılarını (bulabilirsen) şuraya yaz da bilelim emekli hamit emice :) bir gün alkışlayıp ertesi gün olumsuz durumda hemen yeriyorsunuz oy verdiklerinizi :)

yanıt6
yanıt5
Hsn:

Bir gün de biz nasıl iktidar olacağız diye düşünmeyin zaten hep karşı tarafa hakaret aşağılama,aynaya bakıp konuşuyorsun sanırım.Bu kafayla sittin sene iktidar olamazsınız

yanıt15
yanıt5
Zohan Coharyan:

CHP, marjinal sol örgütlerden kendisini temizleyip tekrar Atatürk'ün kurduğu milliyetçi, devletçi bir parti olmazsa İBB'yi bu seçimde AKP'ye kendi elleriyle sunacak. İBB 5 yıldır belediyecilik anlayışıyla değil, marjinal solcu danışmanların kendi ideolojilerine hizmet ettirdiği bir kurum şeklinde yönetildi. İmamoğlu da bunun farkındaydı, bu yüzden değişim istedi. Ama ne yazık ki Özgür Özel de onların adamıydı. CHP değişmedi, sadece genel başkan değişti.

110
32
yanıtYanıtla
Ahmet Say:

CHP bir 50 yıl daha başa gecemez

yanıt42
yanıt29
Hasan Özlen:

reis açık ara fark atacaktır.kriz var geçinemiyoruz açız diyenlerin hevesi kursağında kalacak.fakir ve aç insan yok bu ülkede muhalefet abartması.

33
91
yanıtYanıtla
Keremet Terkon:

Hasan Özlen, Bir cehennem olup gitseniz dediğin gibi olacak. insanlar geçinir, yoksulluk ortadan kalkar. Sayıylamı verdiler sizleri bu ülkenin başına belamısınız nesiniz.kafada basmıyor hala.

yanıt21
yanıt12
FATİH ARSLAN:

Adam seviyor alkışı. Vidyonun yarısı alkış.

41
15
yanıtYanıtla
Abdulkadir Y:

İstifaa

36
20
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title