Haberler

MHP lideri Bahçeli, Fincancı için "O kadın TSK'ya iftira attı" diyen sanatçı Burak Haktanır'a sahip çıktı

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Boğaziçi Film Festivali Ödül Töreni'nde bir ödülün TSK'ya yönelik iddiaları nedeniyle tutuklanan Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf edilmesine tepki gösteren ve "O kadın TSK'ya iftira attı" diyerek yerinden kalkan sanatçı Burak Haktanır'a sahip çıktı. Bahçeli, "Bu tiplerin barış, adalet, demokrasi ve özgürlük çıkışları bombalı tuzaktır. TSK'ya iftira atıldığını haykıran gerçek sanatçımız Burak Haktanır'ın cesareti alkışlanacak düzeydedir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. MHP lideri, geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Film Festivali'nin ödül töreninde yaşananlara ilişkin de konuştu. Bahçeli, bir ödülün TSK'ya yönelik iddiaları nedeniyle tutuklanan Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf edilmesine tepki gösteren ve "O kadın TSK'ya iftira attı" diyerek yerinden kalkan sanatçı Burak Haktanır'a sahip çıktı.

"TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLDÜKÇE ÇILGINA DÖNÜYORLAR"

Bahçeli grup toplantısında konuyla ilgili şunları söyledi: "CHP'li Mersin Belediye Başkanı'nın sözlerine bakın; 'Vizyona bakın, gözlerim yaşardı. Tank, tok, İHA, SİHA, vur-öldür. Cumhuriyet bunun için kurulmadı'. Teröristler sınır içinde, sınır ötesinde yakalanıp öldürüldükçe çılgına dönüyorlar. Sizi kudurtmaya devam edeceğiz. Hasbelkader seçildi ama hasbelkader Akdeniz'e dökülmeyeceksin. Tankımızdan topumuzdan rahatsız olanlar onursuzlardır. Onlara merhamet yoktur.

"HAKTANIR'IN CESARETİ ALKIŞLANACAK DÜZEYDE"

Sayın Kılıçdaroğlu davul sende, tokmak başkasında. Önce aday ol sonra konuş. Terörizme, ihanete, melanete, rezalete barış diyenler barışın yegane düşmanıdır. Bu tiplerin barış, adalet, demokrasi ve özgürlük çıkışları bombalı tuzaktır. TSK'ya iftira atıldığını haykıran gerçek sanatçımız Burak Haktanır'ın cesareti alkışlanacak düzeydedir."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Devlet Bahçeli MHP Haberler

500

Yorumlar (3)

Çiğdem Alp:

Böyle bir rezillik yok ülkenin askerine iftira atıyor diğerleride şak şakçılık yapıyor dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey yok o sanatçıyı yürekten kutluyorum en azından bir kişi çıkmış

226
10
yanıtYanıtla
Shef :

Ödül töreninde diyor ki; Kariyerime sebep olacağını bildiğim halde TSK'ya sahip çıkacağım. Bu ne demek yaa... TSK'ya sahip çıkmak sanatçı kariyerini bitirebilirmiş. Gerçekten kim bu sanatçılar ? TSK'ya karşı cephe alacak gücü nereden buluyorlar bunlar.

201
11
yanıtYanıtla
Kenan:

TSK ya iftira atanlar vatandaşlıktan çıkarılıp ülke dışına gönderilmeli. PKK şakşakçıları bunlar

27
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title