Haberler

MHP'den AK Parti'ye Bayram Ziyareti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya beriberindeki partililerle birlikte AK Parti Genel Merkezi'ne bayram ziyaretinde bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı ve MYK Üyesi Mehmet Sami Uzun'u AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Feyza Tokaç ile Gençlik kolları Halkla İlişkiler Başkanı Rıdvan Özdemir karşıladı.

İslam dünyasında yaşanan şiddet olaylarına değinen MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Gönlümüz buruk, bir tarafta bayram dolayısıyla bir mutluluk yaşasak ta, diğer tarafta Müslüman dünyasının içinde bulunduğu şartlar, Ramazan boyunca bir karıncanın dahi incitilmesini hoş görmeyen hoşgörü dini yüce dinimizin bu emirlerine rağmen Müslüman dünyasında akan kan, bir Müslüman olarak bizleri ziyadesiyle üzmekte. Bunun ülkemize yansıması konusunda milletimizde var olan bazı endişeler siyasiler olarak bizleri düşündürmektedir. Bayramın İslam dünyasında akan bu kanın, fitnenin, fesadın giderilmesine vesile olmasını diliyoruz" dedi.

Şiddet olaylarının yaşandığı yerlere Türkiye'nin el uzattığını belirten Kapusuz, "Bugün Suriye'de kan var, gözyaşı var, ülkelerinden kaçan insanlar var. Bu millet yine bağrını açmış. Bir başka yerde başka bir mağduriyet var, ona elini uzatmaya fert olarak, cemiyet olarak, millet olarak ve devlet olarak bu çabalarımız devam ediyor. Bu devleti Allah güçlü kılsın ki, yine bu güzellikleri oralara götürmeye gayret etsin" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title