Haberler

MHP Bursa Milletvekili Adayı Zırhlıoğlu: "Esnaf Çok Dertli"

MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, esnafın çok dertli olduğunu söyledi.

MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, esnafın çok dertli olduğunu söyledi.

Yıldırım ilçesindeki otosansit esnafını ziyaret eden Fevzi Zırhlıoğlu'na esnaf büyük sıkıntıda olduğunu dile getirerek, oylarının MHP'ye olduğunu söyledi. Otosansit'deki oto tamirci esnafını tek tek ziyaret eden Zırhlıoğlu'na esnaf büyük ilgi ve alaka gösterdi. Esnafın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Zırhlıoğlu, "Bizi iktidara taşırsanız esnaf ve işçimize büyük desteklerimiz olacak. AVM yasası esnafın haklarını koruyacak şekilde yeniden düzenlenecek. Yeni işyeri açan esnafa beş yıl süreyle vergi ve prim avantajı sağlanacak, Şoför esnafının yenilemek için alacağı ticari araçtan vergi alınmayacak, Esnafın gelirinin vergilendirilmesinde asgari geçim indirimi uygulanacak, kamyon, otobüs, dolmuş ve taksi şoförlerine yıpranma payı verilecek,yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza vergisiz akaryakıt verilecek, esnaf ve sanatkarların geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı verilecek, emekli aylıklarından sosyal güvenlik destek primi (SGDP) kesilmeyecek" dedi.

Otosansit esnafı Zırhlıoğlu'na MHP'nin seçim beyannamesinden çok memnun olduklarını belirterek, destek vereceklerinin sözünü verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fevzi Zırhlıoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title