Haberler

Kuşadası'nda Adaylar Arasında Arıtma Tesisi Polemiği

Yerel seçim yaklaşırken Kuşadası'nda AK Parti ve CHP adayları arasında arıtma tesisi açılışı polemiği yaşanıyor.

Yerel seçim yaklaşırken Kuşadası'nda AK Parti ve CHP adayları arasında arıtma tesisi açılışı polemiği yaşanıyor.

AK Parti Adayı Fuat Akdoğan'ın Cuma günü açılışı yapılan Kuşadası arıtma tesisisin gerçekte tamamlanmadığı ve tam olarak hizmete girmediği yolundaki iddialarına ilişkin olarak CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel'den açıklama geldi. CHP adayı Günel ise iddiaların doğru olmadığını belirterek, AK Parti adayı Akdoğan'ı arıtma tesisine birlikte gezmeye davet etti.

Kuşadası Biyolojik Arıtma Tesisi'nin hizmete girdiğini vurgulayan CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Ömer Günel, "Fuat Akdoğan, 1 Mart tarihinde açılışını yaptığımız tesisimizin gerçekte açılmadığı yönünde iddialarda bulunuyor. Biz ilk günden itibaren şunu söylüyoruz. Bizim yeni vaatlerimiz yok. Biz 30 yıldır vaat edilip yapılmayanları yapacağız. Kuşadası İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi de bunlardan biri oldu ve seçimlerden önce hizmete açıldı. Fuat Akdoğan'ın bu şüphelerini gidermek için kendisine açık davetimdir. İstediği zaman istediği yerden kendisini özel aracım ile alarak tesisi incelemeye götürebilirim. Çalıştığını kendi gözleri ile gördükten sonra sanırım açıklamalarını da düzeltecektir. Tesis ziyaretimizden sonra kendisi ile Kuşadası Çevre Yolu'nu da incelemek istiyorum. 2 yıldır mezbelelik halde, insanları toza, çamura, moloz yığıntılarına mahkum bırakan çevre yolunu inceleyelim. DSİ tarafından yapılması gereken ama yıllardır yapılmayan Güzelçamlı dere ıslah alanlarını gezdirmek istiyorum. Eğer buralardaki çalışmaları tamamlayacak güçleri yok ise Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile eksik bırakılan bu çalışmaları da biz tamamlarız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title