Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: AK Parti kurmayları, ittifaka katılmaları için bir partinin yetkilileriyle temas halinde

Güncelleme:

Seçimlere aylar kala kulisler adaylık tartışmaları ile çalkalanırken son olarak Cumhur İttifakı'nın genişleyebileceği öne sürüldü. Kulislerde, AK Parti kurmaylarının ittifaka katılması için Yeniden Refah Partisi yetkilileri ile görüştüğü konuşulurken; "El sıkışmadılar ancak bir temas var." yorumu yapılıyor.

Haziran ayında yapılması planlanan cumhurbaşkanı seçimleri öncesi siyaset kulisleri hareketli günler geçiriyor. Muhalefetin adayı belirsizliğini korurken, seçimlerin erkene alınıp alınmayacağı üzerine de çeşitli iddialar ortaya atılıyor.

CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜYOR MU?

Son kulis bilgisi ise Cumhur İttifakı'nın genişleyebileceği sinyalini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayıyla AK Parti kurmaylarının Yeniden Refah Partisi ile ittifak için temasta bulunduğu öğrenildi.

"GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR"

TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan'ın aktardığı bilgiye göre, Fatih Erbakan'ın liderliğini üstlendiği Yeniden Refah Partisi ile AK Partili yetkililer arasında görüşme yapıldı. Sözcan temasa ilişkin, "El sıkıştılar demiyorum ancak bir temas var. Görüşmeler devam ediyor. Bir anlaşma olursa Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katılacak." ifadelerini kullandı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Akif varlık:

Fatih bey yapmaz öyle. Oy verilecek tek düzgün parti de oraya geçerse seçime gitmeyecek anlaşılan

193
177
yanıtYanıtla
Samet tan:

Necmettin Hoca nın kemikleri sızlayacak.

229
128
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

artık o parti istemese de ak partinin tercih listesine girdiği için akp nin yanındaymış gibi algı yaratılmış bulunuluyor yani akp nin yanındaymış gibi intiba bırakıyor bu yüzden seçmenin gözünde cumhur ittifakına yakınmış algısı yaratılmış durumda

192
66
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Fatih Erbakan iyi adam dürüst düzgün bir programda mal varlığını açıkladı kalem kale nereden geldiğini katılırsa çok sevinirim

69
178
yanıtYanıtla
bekir yapici:

gayet basit arastirirsan rahmetli Erbakan kac kilo altini oldugunu nakit para ve tasinmazlarini aciklamisti o zamanlar kimse nerden buldun diye sormadi o yüzden mal varligi babadan olabilir.

yanıt51
yanıt7
Hsn:

biraz daha dikkatli oku rahmetli erbakan nereden bulmuş onlarda açıklanıyor,almanyadaki tank fabrikası mühendisliğinden,kurduğu gümüş motor fabrikasından ve hisse senetlerinden,bursa gürsu motor fab,tob genel sekereterliği maaşı ve tazminatı,baba ve anneden kalan arsaların satışından kazandıkları vs

yanıt1
yanıt2
Leda Gözübüyükoğlu:

Baktı ki Mhpden oy gelmeyecek kendisine oy getirecek yeni parti arayıuşına girmiş

84
67
yanıtYanıtla
Mustafa Gökdemir:

Leda senin gözün bozulmus git gözlük al kendine

yanıt2
yanıt6
Mehmet Vatandaş:

en sonunda ya iyi parti ya da hdp ye ihtiyaç duyacaksınız gibi görünüyor

60
33
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

zaten akp den kaçanlar oraya geldi böyle bir hata yaparsa yrp sonu olur :)

61
24
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title