Haberler

İstanbul adayı kim olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecinin tuzak sorusunu ustaca geçiştirdi

Güncelleme:

AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, gazetecilerden birinin "İstanbul adayı sürpriz bir isim mi olacak?" şeklindeki sorusunu ustaca geçiştirmeyi bildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde açıklama yaptı. İstanbul adayını pazar günü açıklayacaklarını ifade eden Erdoğan'ın "Sürpriz bir isim olacak mı, yoksa tanıyor muyuz?" sorusunu ise ustaca geçiştirmesi dikkatlerden kaçmadı.

"ÇOK AYIP, HER AÇIKLAMAMIZ SÜRPRİZDİR"

Erdoğan bu soruya, "Şimdi çok ayıp. Bizim yapacağımız açıklamaların A'dan Z'ye hem sürprizdir hem de partimizin yerel yönetim seçimlerindeki azminin ifadesi olacaktır" dedi.

"ANKARA ADAYINI, ANKARA'DA AÇIKLAYACAĞIZ"

Erdoğan, "Ankara, adayını Ankara'ya mı bırakırsınız?" sorusu üzerine de "Onu da Ankara'ya bırakıyoruz. Onu da Ankara'da açıklayacağız" dedi.

SEÇİM BEYANNAMESİ 15 OCAK'TA

Erdoğan, seçim beyannamesini de Ankara'da yeni yapılan konferans salonunda 15 Ocak'ta açıklayacaklarını belirterek, "Bu güzel salonumuzu göreceksiniz. Güzel salonumuzda sizlere bu strateji belgemizi açıklayacağız" diye konuştu.

"HEMEN HEMEN YARIYA YAKININI AÇIKLARIZ"

Erdoğan, "Pazar günü kaç il adayı açıklanır?" sorusuna, "Hemen hemen yarıya yakınını açıklarız" cevabını verirken, "Sizin keyfinizi de çok iyi gördük" cümlesi üzerine de "Her zamanki gibi" yanıtını verdi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

İstanbul AK Parti Tuzak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (31)

Melis Toktaş:

İşte bu yüzden REİS

153
314
yanıtYanıtla
masteng aston:

Sigirlikta zirvesiniz.

yanıt10
yanıt7
Osman Tokgonul:

Neymiş o ustaca verilen cevap ? Çok ayıp , çoookk ayıp . Bu terbiyesiz soruyu sen nasıl sorarsın demiş ... Ustaca .

313
115
yanıtYanıtla
EkSeS:

Sürprizi önceden haber verirsen , sonra sürprizligi kalmaz.. elbette ayip

yanıt61
yanıt43
Vatandaş:

Ustaya bakın hele....

yanıt87
yanıt33
Hek Tor:

Yahu yapmayın, bu milletin TAMAMINI salak yerine koymayın Allah'ınız aşkına... Ustaca cevap, amma güldüm haaaa.

210
49
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Anlamadın mi medyanin seytanin alayli dili olduğunu

yanıt78
yanıt17
beyoglu beyoglu:

yanındaki adam neden gülüyor gökyüzüne bakıp acaba merak ettim

134
35
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Kim olursa olsun emekli yaşama şansı kalmadı emekli ve çocukları seçecek gerçek bu emekli en büyük kaybınız olacak

93
34
yanıtYanıtla
Erkan Can :

emekli bunu kendi haketti,bu milletin geneli bunu haketti. iyi de oluyor valla benim hoşuma gidiyor artık

yanıt37
yanıt14
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title