Haberler

İBB Başkanı İmamoğlu'na tehdit: Dişe diş, kana kan! Ben ya da başka birisi onu yaşatmaz

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimlerinin yankıları sürerken Nevzat Kaya isimli şahsın, konuk olduğu bir YouTube kanalında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik sözleri gündem oldu. Kaya, yayında "Ya ben ya başka birisi onu yaşatmaz" ifadelerini kullandı.

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen sosyal medya fenomenlerinden Mert Armağan'ın YouTube kanalındaki canlı yayına Nevzat Kaya isimli kişinin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik sözleri damga vurdu.

"YA BEN YA BAŞKA BİRİSİ ONU YAŞATMAZ"

İmamoğlu'nu cumhurbaşkanı yapmayacaklarını ifade eden Kaya, "Dişe diş, kana kan. Vermeyiz hemşerim. 1820'ler, şunlar bunlar geçti. Ekrem İmamoğlu zannetmesin ki, o itlerin, o şerefsizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanı olacak. Suçsa suç. Ya ben ya başka birisi onu yaşatmaz" şeklinde konuştu.

ARMAĞAN ÖZÜR DİLEDİ

Yayın sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Mert Armağan, "Bugün YouTube Kanalımıza Canlı Yayınımıza Konuk Olan Nevzat Kaya ne yazık ki birtakım kabul edilemez ifadelerde bulunmuştur. Amasız fakatsız, Ekrem İmamoğlu'nu kimse canı ile tehdit edemez. Demokrasinin gerektirdiği gibi seçimle gelen ancak seçimle gider. Kendisi ile ilişik kesilmiş olup tekrar bir yayın yapılmayacaktır. Canlı yayında bu tarz şeylerin önüne geçmek ne yazık ki mümkün olmamakla beraber yine yayın sahibi olarak bu yaşanandan dolayı başta Sayın İmamoğlu olmak üzere halkımızdan özür diliyorum. Bu tarz söylemler kime karşı olursa olsun asla kabul edilemez. Ayrıca yaşanan yakışıksız olaydan dolayı canlı yayını yayından kaldırıyorum" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Nevzat Kaya İstanbul YouTube Hukuk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (91)

Reçel Tahin Etsoğan:

Ateş olsan ancak kendini yakarsın... :)))

1967
118
yanıtYanıtla
dikduran adam:

size bişey olmaz tabi çünkü sizinki cığcığadandır

yanıt22
yanıt225
NEFER OGLU:

adından beli aç olduğun kavustunmu ekmaana

yanıt57
yanıt177
Reçel Tahin Etsoğan:

Troller hangi dilde yazıyorsunuz, makarna kafa mı yaptı ne dediğiniz anlaşılmıyor... :)))

yanıt308
yanıt63
Halil Yarbaşı:

Ateş İmamoğlunu yakar benden söylemesi

yanıt52
yanıt217
Ing. Yusuf Sert:

En büyük Troll sensin. Senin i?in bu galiba. Her tarafa yazıyorsun. Benim ismim belli. Kac para aliyorsun. Kıyma kafalı

yanıt64
yanıt193
CAN:

bütün yorum bonuslarının beğenilerinin ekran görüntüsünü aldım bu işde var bir iş yemezler troller den daha tehlikeli ve ahlaksız bir uygulama ile karşı karşıyayız sen kimin trolüsün çıkacaktır piyasaya btk ya atacağım 15 20 bin beğeniyi burda yorum yapanlardan kim görmüş söyleyin bakalım

yanıt2
yanıt197
CAN:

kimse bu trolün beğenilerini takip etmiyor başka bi yerdeki yorumu 12 bin beğeniden 15 dk da 16 bin küsüre çıktı

yanıt12
yanıt360
Reçel Tahin Etsoğan:

Ing. Yusuf Sert: Para karşılığı yorum yazmıyorum beni kendinizle karıştırdınız herhalde... :))) Sayın İngiliz Yusuf bey, İngiltere'ye gelir bahçene atlar, aklını alırım benim canımı sıkma.

yanıt105
yanıt11
Reçel Tahin Etsoğan:

Ing. Yusuf Sert: Beni kendinizle karıştırmayın ben sizin gibi paralı trol değilim. Çok merak ediyorsan Hilal-i Ahmer'e çalışıyorum.

yanıt100
yanıt7
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title