Haberler

Ezine ve Bayramiç belediye başkanları sosyal medyada birbirine girdi

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ve Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, dün akşam sosyal medya hesapları üzerinden birbirleriyle tartıştı.

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ve Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, dün akşam sosyal medya hesapları üzerinden birbirleriyle tartıştı.

Ezine Belediyesi'nin 400 bin lira harcayarak ilçeye bir süs havuzu yaptırmasına yönelik eleştirilere sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla tepki gösteren Başkan Yüksel, Bayramiç Belediyesi'nin borçlar sebebiyle makam araçlarını satışa çıkardıktan sonra sosyal etkinlikler için 140 bin lira harcamasını örnek vererek, "Belediye borçlarını ödemek için makam aracını satan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun 140 bin liraya deve güreşleri izlenmesi için tribün alıyor" dedi. Başkan Yüksel, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Borçları yüzünden makam aracını satan CHP'li Bayramiç Belediyesi, 140 bin liraya deve güreşi tribünü alıyor. Bu ihaleyi yapan yöneticiler, Bayramiç Eski Belediyesi Sadettin Başkan'a ithamlarda bulunuyorlar. Borçlar bilboardlara asıyorlar. Bizi havuz yüzünden eleştiren CHP yönetimi sadece deve güreşi izlemek için 140 bin lira harcıyor. Amacım eleştirmek veya yargılamak değil. Bunu kim yapıyor da denebilir. Rant var gibi konulara zaten girmeyiz. Hiçbir yönetici böyle ithamlarla karşı karşıya kalmak istemez. Demem o ki, böyle sosyal faaliyetlerin kalabalık olmasından kaynaklı olarak bu rakamlar çıkması da bazen kaçınılmaz".

"Sen gerçekten samimi değilmişsin"

Güray Yüksel'in bu paylaşımında yaklaşık 2 saat sonra bir paylaşımda bulunarak kendisine cevap veren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, "Sayın Ezine Belediye Başkanı her karşılaştığımızda 40 yıllık dostmuş gibi davranıyorsun. Eğer gerçekten samimi olsaydın arayıp ihalenin ne amaçlı olduğunu öğrenebilirdin, unutma ki bizde şeffaf yönetim var. Biz bu ihaleyi, tribünler her etkinlikte kullanabilecek şekilde taşınabilir olduğu için yaptık. Sadece bu etkinlikte değil yıllarca kullanılsın diye. Ayrıca senin savunduğun eski belediye başkanı aylık 164 bin liralık 3 araç için kiralamalar yaptığı için icraya verildik. Nakit paraya ihtiyacımız olduğu için kolay satılabilecek arsa ve makam arabasını satılığa çıkardık ve yeni tanıştığımız dönemde bana dedin ki o 3 aracı kiralayan firmayla tanıştım. Bizimkiler bu firmayla nasıl çalışmış hayret ettim dedin. Sen gerçekten samimi değilmişsin. Senin yaptığın ihaleleri Ezine İlçe Yönetimimiz titizlikle gündeme getiriyor. Ezine ilçe işlerine ve siyasetine karışmak benim haddime değil. Bayramiç'e karışmak senin hiç haddine değil. Bırak da Bayramiç eski Belediye Başkanı bu yaptığı ihaleyle ilgili kendini savunsun, 10 aydır savunacak, bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ali Kemal Mert Sosyal Medya Bayramiç Ezine Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title