Haberler

Eski AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan: "Saldırı Girişimini Şiddetle Kınıyorum"

Eski AK Parti Trabzon Milletvekili ve 25. Dönem milletvekili aday adayı Asım Aykan, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’a yapılması planlanan suikast girişiminin seçim öncesi beklenen kalleş planlardır" dedi.

Eski AK Parti Trabzon Milletvekili ve 25. Dönem milletvekili aday adayı Asım Aykan, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yapılması planlanan suikast girişiminin seçim öncesi beklenen kalleş planlardır" dedi.

Eski AK Parti Trabzon Milletvekili ve 25. Dönem milletvekili aday adayı Asım Aykan, seçim gezilerine aralıksız devam ediyor. Trabzon'un Sürmene ve Arsin ilçelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatları ile buluşan Aykan, Türkiye gündemine yönelik önemli açıklamalar yaptı.

Aykan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızına yapılması planlanan suikast girişiminin seçim öncesi beklenen kalleş planlardan olduğunu belirterek, "Ülkemizin geleceği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmalıyız. Medyaya yansıyan suikast teşebbüsleri 7 Haziran öncesi beklediğimiz kalleş saldırıların bir parçasıdır. Bu seçim, seçimlerin anası olacaktır. Türkiye geleceğinin yol haritasını belirleyecektir. Hedef sayın Erdoğan'dır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mücadelesi milletin mücadelesinin ta kendisidir. Şunu herkes bilmelidir ki milletimiz bağrından çıkardığı evladına her türlü şartta sahip çıkacaktır" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Asım Aykan Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title