Haberler

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti

Güncelleme:

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, beraberinde CHP'li belediye Meclis Üyeleri ile birlikte CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. TBMM'de CHP'nin Grup Toplantısını takip eden Başkan Arslan ve beraberinde ki meclis üyeleri ardından Genel Başkan Özel ile mecliste ki makamında bir araya geldi. Başkan Arslan, Genel Başkan Özel'e hayırlı olsun dileğinde bulunarak Edremitlilerin selamlarını iletti. CHP Genel Başkanı Özel, ziyaret nedeniyle Başkan Arslan ve konuklarına teşekkür etti. Edremitlilere selamlarını gönderdi. Başkan Arslan, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledik." dedi. Ziyarette Başkan Arslan ve meclis üyelerine Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ile Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı eşlik etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Selman Hasan Arslan Hasan Arslan Edremit Edremit Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title