Haberler

CHP'li Dudu: Dörtyol Emniyet Müdürü Konuşursa Kıyamet Kopar

Güncelleme:

CHP Hatay Milletvekili Dudu, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yaşanan olayla ilgili, İlçe Emniyet Müdürü Marangoz'un bildiklerini anlatması halinde kıyamet kopacağını idda etti.

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Hatay'ın Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yaşanan polislerin teşhisi olayında, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz'un bildiklerini anlatması halinde 'kıyamet kopacağını' iddia ederek, bazı imalarda bulundu. CHP Gençlik Kolu üyeleri de Dörtyol polis merkezini ziyaret ederek görevlilere çiçek verdi.

Dörtyol İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Murat Emer ile Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu arasındaki tartışmanın adliyeye yansıması ve Türkoğlu ile tartışan memurun belirlenebilmesi için bir grup polisin sıraya dizilip teşhis yaptırılmasının yankıları sürüyor. Bugün İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gelen CHP Milletvekili Mevlüt Dudu, gelişmelerle ilgili bir değerlendirme yaptı. Olayın bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Ak Parti zihniyetinin ülke yönetme anlayışından kaynaklandığını savunan Mevlüt Dudu şunları söyledi:

"Dörtyol'da yaşanan olay AKP'nin gerçek siyasal anlayışının bir somutlaşmasıdır. Daha önce 'Ananı da al git' olarak ortaya çıkan gerçek niyetlerinin bir örneğidir. Dörtyol'da yaşanan olay, bir vekil çocuğunun davranışının çok ötesinde anlamlar taşımaktadır. Bu olay bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın beynindeki yönetim anlayışının açığa çıkmasıdır. Bugün görüyoruz ki, toplumsal tepkiler yükselince Başbakan başta olmak üzere tüm AKP kurmayları polislerimizi ve emniyet teşkilatımızı günah keçisi konumuna getirerek bu işten sıyrılmaya çalışıyorlar. Ben Emniyet Müdürümüzün onurlu bir devlet adamı olduğunu biliyorum. Tahmin ediyorum ki, Emniyet Müdürü birkaç gün içerisinde konuşacak, bildiklerini anlatacak ve asıl kıyamet o zaman kopacaktır. Yazılı bir talimat almadan böyle bir şey yapacağına da inanmıyorum. Umuyorum kendisi konuşur ve asıl sorumlular ortaya çıkar."

"İÇİŞLERİ BAKANI NEDEN SESSİZ KALIYOR?"

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in her olaya laf ettiğini belirten Dudu, "Şahin bu olay ile ilgili birkaç kem kümün dışında ortada yok. Sayın Bakan bu olay senin görevlilerinin mesleki namuslarının ayaklar altına alınmasıdır. Neden sessiz kalıyorsunuz?" diye sordu.

CHP'LİLER POLİSLERE ÇİÇEK VERDİ

CHP Parti Meclisi üyesi ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Pişkin, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya, İrfan Önal ve CHP Dörtyol İlçe Başkanı Mustafa Kemal İncesu ile birlikte Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Polislere çiçek veren CHP'liler, yaşanan olayda emniyetin yanında olduklarını belirterek görevlerinde başarılar diledi. - Hatay / Dörtyol

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250 Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Meteoroloji'den uyarı! Hangi bölgelerde yağış bekleniyor? Hava nasıl olacak? 24 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Mayıs burç yorumları nedir? 2024 GUY sınavı ne zaman? Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuru Ekranı!
Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title