Haberler

Baykal İlk Kez Dışarıya Çıktı

Deniz Baykal, İstifasının Ardından Üç Gündür Kapandığı Evinden Bugün Çıktı.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, istifasının ardından üç gündür kapandığı evinden bugün çıktı. Baykal, CHP eski Milletvekili Oya Araslı'nın Annesi Naciye Tezel'in cenaze törenine katıldı.

Cenaze törenine genel başkanlık için adı geçen CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanvekili Cevdet Selvi, CHP Grunbaşkanvekili Hakkı Süha Okay, CHP Genel Sekreteri Önder Sav, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş ve pekçok CHP Milletvekili ve yönetici ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılıçdaroğlu, Baykal'ı Kocatepe Camii'nin girişinde karşıladı. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği cenaze töreninde görüntü almak isteyen basın mensupları arasında izdiham yaşandı. Kocatepe Camii'nde namazları kılınan diğer cenazelerin sahipleri de izdihama tepki gösterdiler. Bazı vatandaşların ise cenaze namazı çıkışında Baykal ve Kılıçdaroğlu'na yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.

-FOTO GALERİ

-FOTO GALERİ

- VİDEO

BAYKAL AÇLIK GREVİNDEKİ GENÇLERİ ZİYARET ETTİ

CHP genel başkanlığından istifa eden Deniz Baykal, açlık grevi yaparak göreve dönmesini isteyen CHP'li gençlerden grevi bırakmalarını istedi. İstifasının ardından ilk kez evinden çıkan Baykal, konutunun bulunduğu sitenin önüne çadır kurarak açlık grevi yapan CHP'lileri ziyaret etti.

Deniz Baykal, burada yaptığı açıklamada, gençlerin partiyle ilgili eylem ortaya koymasının en doğal hakları olduğunu belirterek, parti ve ülke sorunları konusunda hukuka saygılı bir şekilde düşüncelerini ifade edebileceklerini söyledi. Baykal, ''Sizden ricam, lütfen bu eylemi açlık greviyle desteklemeyin. Buna gerek yok. Açlık grevi doğru, iyi bir yöntem değil. Bunu bırakın rica ediyorum. Derhal açlık grevine son verin. Bu bizim yüreğimizi parçalıyor. Bu desteğinizi büyük bir ödül olarak görüyorum. Benim için, parti için, Türkiye'nin geleceği için çok önemli'' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title