Haberler

'Bakan Toto'da Tutmayan İsimler

Güncelleme:

Son günlerin en çok konuşulan konusu, yeni kabinede kimin yer alacağıydı. "Bakan toto" tahminlerinde ismi geçen bir çok kişi, açıklanan yeni kabinede yer alamadı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı yeni kabinede Ankara kulislerinde konuşulan hiçbir isim yer almadı. Kabineye girmesi muhtemel kişiler arasında Hakan Fidan, Yiğit Bulut, Burhan Kuzu ve Mahir Ünal gibi isimler vardı.

3 İSİM GİTTİ

62. hükümetin Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Köşk'e çıkarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yeni kabineyi sundu. Vakit kaybetmeden Başbakanlık Merkez Bina'ya geçen Davutoğlu, yeni kabinede yer alan isimleri açıkladı. Buna göre 4 yeni isim kabineye katılırken, 3 isim ise gitti.

Bu arada yeni hükümetin kurulma sürecinde Ankara kulisleri kabineye kimlerin katılacağını kimlerin gideceğini konuşuyordu.

KUZU, ŞENTOP VE HAKAN FİDAN

Uzun yıllar Anayasa Komisyonu Başkanlığı'nı yürüten Burhan Kuzu da ismi geçenlerden oldu. Adalet Bakanı olma ihtimali konuşulan Kuzu yeni kabinede yer almadı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'un ismi de kulislerde muhtemel Adalet Bakanı olarak geçiyordu.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın adı da Dışişleri Bakanlığı için geçti. Fakat Fidan yeni kabinede yer almadı.

Bir diğer isim ise Kültür Bakanı olma ihtimali konuşulan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dı.

Yiğit Bulut Ekonomi Bakanı, Salim Uslu Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Bünyamin Özbek ise Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak ismi geçenler arasındaydı.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Politika

Yiğit Bulut Burhan Kuzu Hakan Fidan Politika Haberler

500

Yorumlar (24)

ESAS ATATURKCU:

YİĞİT BULUT SENİ GÖRÜNCE MİDEM ALLAK BULLAK OLUYOR

29
7
yanıtYanıtla
BUYUK KARTAL:

YIGIT BULUT Kesinlikle Her Kabinede Yeralmalidir Cunku Gezi Olaylarinin icyuzunu Cabucak Halka Gozteren Ve Oyunua Gelmemelerini Saglayan 1 Kisidir!Super Arastirmaci, Batiyi Ve Dunyayi Cok iyitaniyan Cesur Biridir! O KESINLIKLE KAYBEDILMEMELIDIR!!!!!!

8
28
yanıtYanıtla
meltemmehtappercan@hotmail.com:

satılmadan önceki Olaylarin ic yuzunu Cabucak Halka Gosteren Ve Oyununa Gelmemelerini Saglayan kişi olduğu zamanki yazılarını okumanızı da tavsiye ederim.

yanıt0
yanıt0
Kenan:

helal olsun yigit buluta!

5
31
yanıtYanıtla
hasan tahsin:

bu mu bakan olacak, bu olsa olsa jole fabrikasına gece bekçisi olur

29
4
yanıtYanıtla
MEHMET ÜZÜMLÜOĞLU:

YAPTIĞI ONCA YALAKALIK BOŞA MI GİTTİ.

23
4
yanıtYanıtla
samsunlu:

insan bile demiyorum iki yıl önce akp için söylemediği (kötü)kalmayan insan dışı zat bu gün bakanlık bekliyor, pişkinliğin bu kadarınada pes vallahi,

24
3
yanıtYanıtla
veli:

jöle kafaya . . .

21
3
yanıtYanıtla
BOT SESLERI YAKLASIYOR:

YIGIT ERDOGAN SENI KULLANIP TARIHIN GECMIS OLDUGU ICIN PAKETLEMISTIR ISTE ERDOGA IN SISTEMI TA KI PACASINI KURTARANA KADAR

19
3
yanıtYanıtla
erkn:

bu adamda eninde sonunda olmak istediğini olur. karakteri müsait.

14
8
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title