Haberler

Arınç: Kızılelma'nın Yayından Kaldırılmasına Üzüldüm

Güncelleme:

TRT'nin MİT dizisi Kızılelma'nın ekrana veda etmesi hakkında konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç "Canım çok sıkıldı. Birileri çekemedi heralde" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmasında reyting kurbanı olan TRT dizisi Kızılelma'ya değindi.

BİRİLERİ KIZILELMA DİZİSİNİ ÇEKEMEDİ

Bülent Arınç, senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alan dizi Kızılelma'nın ekrana veda etmesine üzüldüğünü dile getirerek "Bizde TRT'de de 40 yılın başı güzel bir dizi yapmıştık. Sezon finali dediler, canım sıkıldı inşallah bitmemiştir. Kızılelma diye çok güzel bir dizi vardı, çok da güzeldi ama birileri çekemedi herhalde. Benim bildiğim final Haziran'da olur." dedi.

DİZİ OYUNCUSU SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

TRT 1'de başrollerinde Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk ve Miraç Eronat'ın yer aldığı, senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alan dizi 'Kızılelma' ekrana veda etmişti.15 Ocak 2014 tarihinden beri ekrana gelen dizinin oyuncularından Zeynep Eronat, dizinin bittiğini sosyal medya hesabına yazdığı "Kızılelma bitti.... Başta sevgili Sinegraf olmak üzere,sevgili yönetmenlerimiz,birbirinden değerli dünya tatlısı set ekibimiz ve benim canımın içi oyuncu arkadaşlarım sizlerle olmak çok güzeldi..Emeğinize sağlık...Yeni hikayelerde buluşmak üzere hepinize teşekkür eder koooooskocaman öperim" mesajıyla duyurmuştu.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Politika

Zeynep Eronat Bülent Arınç Osman Sınav Ak Parti Politika Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (35)

MİLLET:

Canın yetimin, öksüzü , kul hakkı yiyenleri AKLAMAYA sıkılmıyor, PKK ile KCK ile müzakere masasına oturmaya sıkılmıyor, imralıda yatan bebek katiliyle görüşmeye sıkılmıyor ve ona sekreterlik verilmesine sıkılmıyor, fakir, fukara geçim sıkıntısı çekiyor canın bunlara sıkılmıyor, TV dizilereme canın sıkılıyor, VAY BENİ, VAY BENİ ARINÇ BEY YAZIK.

26
0
yanıtYanıtla
Recep IŞIK:

Eyyy yüce Müslüman Kahraman Türk Milletinin yetiştirip yine Yüce Müslüman Kahraman Türk Milletinin hizmetine sunduğu, vatan ve millet evladı, vatanının ve millet sevdalısı, vatanını ve milletini her şeyin üzerinde seven, vatanının ve milletinin HADİMİ, Yüce Yaratan yar ve yardımcınız yolunuz açık bahtınız ak olsun. Yüce Yaratan sizi bu 80 milyon Müslüman kahraman Türk milletine bağışlasın. Siz bu yüz üstü sürünen ülkeyi 15 senede adeta ŞAHA kaldırdınız ŞAHA, bu hali ile de IŞIK ÖTESİ BİR HIZLA ÇALIŞARAK yapılmayacak bir şeyin olmadığını Ulu Önder Kahraman Böyük ATATÜRK ün işaret ettiği muassır Medeniyet seviyesini de 15 senede yakalayıp 100 yıl öteye geçirdiniz ve gerçek ULU ÖNDERCİLİĞİ lafazanlara gösterdiniz. Yüce yaratan sizi Dünya liderlerine ÖNDER bizimkilere de ÖRNEK kılsın!Benim değerli gelecekte DEVLET BAŞKANIM ve BAŞ KOMUTANIM sayın Bülent ARINÇ bey efendi. Bu duygu ve düşüncelerle ellerinizden öper en derin saygılarımı sunarım değerli büyüğüm.

8
11
yanıtYanıtla
vaybe:

ne kadarda yalamışsın ne bekliyorsun acaba duygu sömürüsü yapan bülentten bu başkan oluncaya kadar rte kolay kolay bırakmaz bunlara koltuk sevdalısı rte iktidar hırsı bürümüş bunları

yanıt0
yanıt0
üfff:

TC kimlik no ve telefon numaranı ve açık adresini de verseydin o kadar yazmışsın boşa gitmesin :D

yanıt0
yanıt0
OFFFBEEE:

:D :D İÇİN BAYA DOLMUŞ

yanıt0
yanıt0
Mustafa ARSLAN BBP:

AKP yetkilileri gündem değiştirmeyi iyi beceriyorlar, Ülke bölünmeye doğru gidiyor, millet açlıkla mücadele ediyor, vatandaş vergilerin altında eziliyor, bunların umrunda değil uğraştıkları konulara bakın.

10
6
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

akp kürt ilerinde hezimette uğrayacağını anlayınca. . milliyetçi salvolar. . milliyetçiliğe oynuyor. . KÜRT MİLETİM İYİ TANI AKP Yİ. . DEMOKRASİ SEÇİMLERDE BUNLARA SELAHATTİN EYUBBİ TOKADI ATMAK ŞART OLDU

8
7
yanıtYanıtla
BelanıBulursun:

Vay canı neye sıkılırmış beni de üzdün şimdi :( bide ağla gerçekçi olsun :((

9
6
yanıtYanıtla
kürt cenco:

ah canım cokmu üzülmüş merak etme sacma türk dizilerden daha cok gelir gider sen dizilerle uğraşacagına hırsızlarla uğraj ahirette sana dizi sormazlar adeleti soracaklar cancazım üzülme sen

8
5
yanıtYanıtla
Abdullah:

SUNGURLARI (STV) izle bu akşam başlıyor. Belki içimizdeki hainleri ve kimlerle iş tuttuğunuzu görürsün.

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title