Haberler

Ana başlık kentsel dönüşüm! AK Parti seçim beyannamesini bugün açıklayacak

Güncelleme:

Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti, seçim beyannamesini bugün kamuoyuyla paylaşacak. "Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik" adıyla hazırlanan beyannamede, "kentsel dönüşüm" ön planda tutulacak. Beyannameyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak.

AK Parti seçim beyannamesini bugün açıklayacak. " Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik" adıyla hazırlanan beyannamede, "kentsel dönüşüm" konusuna geniş yer verilecek.

AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİNİ AÇIKLIYOR

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti'de sıra seçim beyannamesine geldi. Beyannamenin açıklanacağı toplantı AK Parti Genel Merkezi'nin yeni ek binasında gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıklayacağı beyannamede, "gerçek belediyecilik" vurgusu yapılacak.

KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUSU ÖN PLANDA

" Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik" temasıyla hazırlanan beyannamede 8 başlık yer alırken, 200 sayfadan oluşuyor. Beyannamede, partinin yerel yönetim vizyonu anlatılıyor, dirençli şehirler vurgusu yapılıyor. AK Parti'nin seçim beyannamesinde afetlere dirençli şehirlere yönelik projeler ön planda olacak.

Ana başlık kentsel dönüşüm! AK Parti seçim beyannamesini yarın açıklayacak

HİZMET VE ESER BELEDİYECİLİĞİYLE İLGİLİ VAATLER SIRALANDI

Beyannamede "sosyal belediyecilik" ve "kültür üreten şehirler" gibi bölümler de bulunuyor. Hizmet ve eser belediyeciliği ile ilgili vaatler sıralanıyor. Katılımcılık, şeffaflık, toplumsal refah öncelikli şehir ekonomileri ön planda duruyor.

SOKAK HAYVANLARI İLE İLGİLİ DÜZENLEMELER DE BEYANNAMEDE

Beyannamede, sahipsiz sokak hayvanları ile ilgili yapılacak yasal düzenlemeye de yer verilecek. Bu konuda belediyelere verilecek sorumluluklar detaylı bir şekilde anlatılacak.

MAHALLE KREŞLERİYLE ANNELERİN TALEPLERİ KARŞILANACAK

AK Parti'nin seçim beyannamesindeki bir diğer önemli başlık da mahalle kreşleri olacak. Türkiye genelinde mahalle kreşlerinin hızla yaygınlaştırılacağı, böylece özellikle çalışan annelerin taleplerinin karşılanacağı ifade edilecek.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Türkiye Yüzyılı Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (38)

mehmet şengül:

eğer emeklilerin maaşlarına seyyanen zam yoksa size de oy yok degerli ak parti .17 kez size oy verdim ama yerel seçim genel seçim gibi davranacak bu kez oy vermeyeceğim ve ne kadar istesemde oy vermeyi artık bu son diyeceğim

186
45
yanıtYanıtla
turgut aydın:

Ne oldu ümidin kalmadımı artıkk

yanıt73
yanıt22
Bozkurt:

He he he hiç sorma her dediğinizi yaptınız kentsel dönüşüm kaldı

129
23
yanıtYanıtla
mahmut:

Yaşın kaç ? Gecekondu ları hatırlarmısın ? Türkiye de fakirler Bu hükümet önemine ilk kez TOKİ ile ev sahibi oldu. TOKİ evleri evi olana değil olmayana verildi.

yanıt2
yanıt7
ARAS ÇEKİÇ:

he he mehmut sen alaska türklerini bilirmisn onalara bile ev yapardı bizim devletimiz her zman yapardı. kurulan fabrika ve yatrımlar 20 yılda hepsi satıldı mehmut. şaunki tokiler bedav veriyor tabi dimi

yanıt6
yanıt2
Recep Ertuğrul:

Bu işte ilk evim ilk arsama döner yakında hayal tacirleri yine iş başında.

90
2
yanıtYanıtla
Talip Güngör:

Bir aile babası olarak,ne bir ev nede bir araba alma hayelim var çünkü bu asgari ücretle olma ihtimali yok,

76
2
yanıtYanıtla
Vatansever:

Sanki dünyada herkesin arabası var Bir Sen eksik kaldın

yanıt1
yanıt28
mahmut:

REis ten önce asgari ücretle 2 ev 2 araba alıyordun. Asgari ücretle Türkiye de ev hiç bir zaman alınamadı. Reis sayesinde Toki ile evi olmayanlar Türkiye de ilk kez ev sahibi oldu. Öcesinde herkes boş araziye tenekeden gecekondu da yaşıuyordu

yanıt2
yanıt2
esrefpasali:

once basladiklarinizi bitirseydiniz, yapmadiklarimizin garantisi yapamadiklarimizdir...

67
9
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title