Haberler

AK Parti'li Hüsrev'e Çekmeköy Pazarında Barış Talebi

AK Parti İstanbul milletvekili adayı Mehmet Hüsrev seçim çalışmalarına Çekmeköy pazarında devam ederken, barış talebinde bulunan bir vatandaşa, “1 Kasım’dan sonra barışa barış katacağız. Birliğimiz ve beraberliğimiz her daim devam edecek” dedi.

AK Parti İstanbul milletvekili adayı Mehmet Hüsrev seçim çalışmalarına Çekmeköy pazarında devam ederken, barış talebinde bulunan bir vatandaşa, "1 Kasım'dan sonra barışa barış katacağız. Birliğimiz ve beraberliğimiz her daim devam edecek" dedi.

1 Kasım seçimleri için sona yaklaşılırken, AK Parti İstanbul milletvekili adayı Mehmet Hüsrev, seçim çalışmalarına Çekmeköy'de devam etti. Çekmeköy pazarını ziyaret eden Mehmet Hüsrev, burada vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

"1 KASIM'DAN SONRA BARIŞA BARIŞ KATACAĞIZ"

Vatandaşların 1 Kasım seçimlerinden beklentilerini dinleyen AK Parti'li Hüsrev, bir vatandaşın "Barış istiyoruz" demesi üzerine, "Ne güzel dediniz. İnşallah 1 Kasım'dan sonra barışa barış katacağız. Birliğimiz her daim devam edecek" ifadesini kullandı.

AK Parti'nin 13 yıl boyunca insan odaklı bir siyaset yaptığını kaydeden Hüsrev, dar gelirli vatandaşların yaşam kalitesini arttıracak çalışmaların başlatıldığını söyledi. Mehmet Hüsrev, asgari ücretin bin 300 lira olacağına dikkat çekerek, ekonomik iyileştirme politikalarının toplumun tüm kesimlerine yansıdığını vurguladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Hüsrev Çekmeköy Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title