Haberler

AK Parti Genel Sekreteri Gül, Gaziantep'te

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Kurban Bayramı'nın ilk gününde Gaziantep'in Nizip ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Ak Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Kurban Bayramı'nın ilk gününde Gaziantep'in Nizip ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Nizip ilçesini ziyaret eden Gül, ikindi namazını Hatice Kübra Camisi'nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen Gül, yapılması gerekenleri ise not aldı.

Kurban Bayramı'nın hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Abdulhamit Gül, bayramda tüm İslam alemine barış, huzur, mutluluk ve güzellik diledi.

Daha sonra cami avlusuna geçen Gül, burada AK Parti Gaziantep eski Milletvekili Mehmet Sarı, Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, Emniyet Müdürü Mustafa Yaman ve daire amirleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşmanın ardından, Aldulhamit Gül ile beraberindekiler, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Saraçhane'de iki ayağından vurularak, yaralanan İsmet Doğan ve ailesini ziyaret etti. Gül, hem geçmiş olsun dileklerinde bulundu hem de ailenin bayramını kutladı.

Kaynak: AA / Politika

Gaziantep AK Parti Nizip Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title