Haberler

"CHP Milletvekili Olarak Dinlenmekten Asla Rahatsız Değilim"

Güncelleme:

CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, dinlemelere ilişkin, "CHP milletvekili olarak dinlenmekten asla rahatsız değilim." dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, dinlemelere ilişkin, "CHP milletvekili olarak dinlenmekten asla rahatsız değilim ama onurumuz, şerefimiz, haberleşme özgürlüğümüz yok edildiği için buna üzülüyorum" dedi.

Tbmm Plan Ve Bütçe Komisyonu'nda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın bütçesinin görüşülmesine devam ediliyor.

Aslanoğlu, görüşme sırasında yaptığı konuşmada, bakanlığın bütçesine değinerek, "Biz bu bütçenin 22 değil, 122 milyar olmasına çok seviniriz. En az sizin kadar seviniriz. Eğer bu bütçenin yetersiz olduğuna inanıyorsanız biz artırma yönünde her türlü çabaya destek veririz" dedi.

Aslanoğlu, halka verilen her hizmetin yanında olduklarını ifade etti.

Ülkede haberleşme özgürlüğü yönünden herkeste bir kuşku olduğunu ve bu kuşkunun kamuoyundan silinemediğini iddia eden Aslanoğlu, bir gazetede CHP yönetimi ve milletvekillerinin dinlendiğine dair yayımlanan haberi anımsattı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun "böyle bir şey yok" demesi gerektiğini, ancak en ufak bir yalanlama gelmediğini belirten Aslanoğlu, "Demek ki doğru bu. Bu ancak ihbarcılara yarıyor. Sonuçta birileri beni ihbar ediyor ve  onların yanına kar kalıyor. CHP milletvekili olarak dinlenmekten asla rahatsız değilim ama onurumuz, şerefimiz, haberleşme özgürlüğümüz yok edildiği için buna üzülüyorum. Niçin dinlendiğimi bilmek benim en demokratik hakkım. 'Kardeşim şu polisin talebiyle veya bilmem kimin talebiyle dinlendiniz' deyin. Eğer bunu yapmazsanız Türkiye'de haberleşme özgürlüğünü kuramazsınız" diye konuştu.

Aslanoğlu, uçak biletlerinin fiyatlarını eleştirerek, "Eğer bu ülkede bir kişi 150 liraya başka birisi 340 liraya yolculuk yapıyorsa  bu kazıklamadır. Kazıkçı THY, halkı kazıklayamaz" dedi. - TBMM

Kaynak: AA / Politika

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Ferit Mevlüt Aslanoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title