Haberler

Polis memuru otomobilinde başından vurulmuş halde ölü bulundu

Güncelleme:

Uşak'ta trafik polisi olarak görev yapan Murat Erişken, otomobilinde başından vurulmuş halde bulundu. Polis memurunun intihar ettiği ihtimali üzerinde durulduğu aktarıldı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görev yapan polis memuru otomobilinde başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde meydana geldi. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görev yapan 20 yıllık polis memuru Murat Erişken (44), evinin altındaki kapalı otoparkta, ölü olarak bulundu. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Erişken'in hayatını kaybettiğini belirledi.

İNTİHAR ETTİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Savcının incelemesinin ardından polis Murat Erişken'in cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis memurunun intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Polis memuru otomobilinde ölü bulundu

Polis memuru otomobilinde ölü bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uşak Haberler

500

Yorumlar (28)

Muhammed:

Biz diyoruz zor şartlarda çalışıyor diye bu kalkmış inşaat işçisi diyor ya... Hangisinden bahsedelim olaya gidip boşu boşuna vurulan polisten mi? Elinde bıçak olan şahıstan herkes kaçarken yaklaşan polisten mi? Bi statta patlayan bomba da şehit olan 30 polisten mi? Evden çıktıktan sonda akşama gideceği belli olmayan polisten mi? Artık bizimle uğraşmaktan vazgeçin Biz sizin gördüğünüz insanlar değiliz, sizler için ailesinden vazgeçenleriz

5
53
yanıtYanıtla
Teoman:

Iyi maas aliyorlar kim demis fazla calisiyor diye ..diger memurlar bu devletin uvey cocugumu

5
42
yanıtYanıtla
Rumuzsun:

Adam burda hayatına kıymış hala diyorsun ki iyi maaş alıyorlar Allah affetsin.

yanıt9
yanıt1
Selim:

Gel kolundan tutan mı var,sen de polis ol sende fazla maaş al tabi o kadar yatışı bırakabilirsen

yanıt11
yanıt1
Yusuf:

Sen ne kadar yalancı küstahsın

yanıt2
yanıt4
Onur:

Teoman bey dışarıdan öyle konuşması kolay birgün gelde ekipte 12 saat çalış o zaman bilip bilmeden böyle konuşmazsın polisi en çok zorlayan gece görevidir

yanıt2
yanıt1
Kahraman:

Allah rahmet eylesin polislerimiz zor şartlar da çalışıyor inşallah biraz olsun çalışma şartları duzelir aslanların.

30
2
yanıtYanıtla
BEKOO:

Arkadaşlar çok yorum yapıyorsunuz mesleğin zorluğu, şartlar kötü, bu bir seçim yani ben de askerim bu benim seçimim ben istedim onun için ne gerekiyorsa yapacağım bu kadar her mesleğin her işin bir zorluğu vardır ama bunu insanlar kendi seçer yani bu kadar basit.

14
18
yanıtYanıtla
Kadir Polis:

Asker ile polisi kıyaslanamaz Askerdeki sosyal imkan ve maddi destek polisde yok Poliste sadece sabit bir maaş var mesai kavramı mesai ücreti diye bir şey yok polis ayda 160 saatte çalışsa 500 saatte çalışsa aynı maaşı alıyor Asker ise her yaptığı iş için para alıyor sosyal imkanlara ise hiç girmiyorum

yanıt2
yanıt2
Aslmm:

Sabah 6 akşam 7-8 gerekirse 9-10 'a kadar mesai ... haftada 1 gün izin yapar. ki oda ek görev cikabilir Ailen ile coluk cocukla düzgün 2 kahvalti şansi cok zayf ihtmal. .. gorev yptği ilde güvenli semtte oturmasi gerek ve kira da haliyle cok pahali oluyr bu şartlarda polis 5.800-6.750 arasi maaş öyle cok alyor diyelim.. bu maaş cok değil eleştiriler braz insafsz olmuyor mu işleri de coğu masa başi da dgil.. coğu memur polisten sonra mesaiye gider( saat:17:00)ve daha önce de mesaiden cikar.

17
7
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title