Haberler

Polat Alemdar, Yeni Sinema Filminde Türkmenlerin İntikamını Alacak

Güncelleme:

Yeni bir sinema için kolları sıvayan Pana Film, Suriye'de Esad ve Rusya'ya karşı direnen Türkmenlerin mücadelesini beyazperdeye taşıyacak.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle ünlenen Necati Şaşmaz, yeni bir sinema filmi için startı verdi. Daha önce Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Filistin ve Kurtlar Vadisi Gladio filmlerinde başrol oynayan ünlü oyuncunun bir sonraki projesinin Suriye meselesiyle ilgili olacağı öne sürüldü.

POLAT TÜRKMENLERİN İNTİKAMINI ALACAK

Kurtlar Vadisi dizisi yayınlanmaya başladığı günden bu yana gündemdeki konulara ilişkin göndermeleriyle sık sık haberlere konu oluyor. Sinema filmlerinde de gündemden kopmayan Vadi ekibi, yeni bir proje için kolları sıvadı. Filmde Suriye meselesini işlemesi beklenen Pana Film'in yeni filmde Polat Alemdar'a Türkmenlerin intikamını aldıracağı konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Pana Film Suriye Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

yok kutup ayısı:

propaganda filmi nasıl çekilir deseniz hitlerin 2 dünya savaşındaki propaganda birimleri bile bunun eline su dökemez. . . izlemeye bile gerek yok zaman kaybı. . . tayyip için yapmayacağı yok. . . kayıkçının şarkısını söylüyor tayyip gitsin 2 güne polat en büyük akape düşmanı olup ülkeyi ondan kurtarır. . . yani boş verin izlemeye değmez. . .

51
16
yanıtYanıtla
ESAD:

gitgide amerikalasiyor türkiye. Chuck Norris filimlerinde Vietnami delik desik etdigi gibi, türk rambolarida Süriye ve Rusya´yi delik desik edeceklerMIS? Yahu hayal kurmayi birakip gerckleri görün

47
1
yanıtYanıtla
kafamgüzelhayri:

özellikle türklerin bu polattan bir beklentisi ya da yaptıklarıyla falan gurur duyduklarını düşünen kürt, mürt, ermeni vs. zevatlara sesleniyorum. yok la vallahi yok. bu tipsiz türkçe bile bilmiyor. adını bile türkçe söyleyemeyenmalınteki. isterse ayı marsı dünyadan kurtarsın. izleme para kazandırma bu karabücüğe !

19
22
yanıtYanıtla
rms:

ulan adamların cesaret ettiği şeyleri bugüne kadar kim yapmış. filmde israil bayrağı bile görüntüleyen yok bu adamlar savaş çekiyo israil türkiyeden çok bu adama düşman . az vicdanlı olunda sahip çıkın ayıp

2
33
yanıtYanıtla
Hadi yavMobil-IOS:

Hahah bu keki izleyen getizekallilar varya ona guluyom

12
8
yanıtYanıtla
jitem:

filimle olmaz oglum

14
1
yanıtYanıtla
Hüsamettin Külyutmaz:

Polat bu ne yapacağı bellimi olur. Suriye ye gitmişken bakarsın Rusya2yı da yıkar gelir.

10
1
yanıtYanıtla
gercek hytMobil-ANDROID:

he he anca filmlerde alirsiniz zaten

8
3
yanıtYanıtla
. .:

AncA filimdE intikam alirsinız icraat yok.

5
2
yanıtYanıtla
Hahahaha Mobil-ANDROID:

Sen ancak film çekersin aktör bozuntusu. o

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title