Haberler

PKK'nın dağdaki balerini! Teröristleri şirin gösterme çabaları bu kez güldürdü

Güncelleme:

Terör örgütü PKK'ya yakın kuruluşların, teröristleri şirin gösterme çabası bitmek bilmiyor. Son olarak İzmir'den PKK'ya katılan ve dağa çıkan kadın teröristin, dağlarda bale yaptığı bir ana ait kare paylaşıldı.

MİT ve TSK ortaklığında gerçekleştirilen başarılı operasyonlar, terör örgütlerine göz açtırmıyor. Mağaralardan başını çıkaramayan teröristler, yapılan operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor. Hal böyleyken PKK'ya yakın kaynaklar ise örgütü ve teröristleri şirin gösterme çabalarına devam ediyorlar.

DAĞ BAŞINDA BALE

PKK'lı teröristler, örgüt medyası üzerinden propaganda çalışmasına bu kez kadın bir teröristi alet etti. Son olarak İzmir'den terör örgütü PKK'ya katılan teröristin dağda bale yaptığı anlardan bir kare paylaşıldı. Söz konusu kare, sosyal medyada da gündem oldu.

ÖRGÜTTEN KAÇAN GENÇ KIZLAR, YAŞADIKLARI KABUS DOLU GÜNLERİ ANLATMIŞTI

Öte yandan örgütten kaçan genç kızların anlattıkları ise söz konusu bale fotoğrafı ile anlatılmak istenen gibi şirin değil elbette. Örgütten kaçmayı başarıp güvenlik güçlerimize teslim olan genç kızlar, yaşadıkları işkence ve tecavüz dolu günleri sıklıkla anlatıyor. Dağda erkeklerin tecavüzüne uğrayan kadınlardan hamile kalanlarının öldürüldükleri; sık sık şiddet gördükleri ve insani değerlerden çok uzak yaşadıkları terör örgütünün gerçek yüzünü ortaya koymuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

KARGOCU:

PÖH ,JÖH,BORDO BERELİLER,İHALAR, SİHALAR, VS VS YANİ KISACA TSK SİZE ÖYLE BALE YAPTIRIRKİ ZEVKTEN DÖRT KÖŞE OLUSUNUZ.

123
25
yanıtYanıtla
omer turan:

değil bale amuda kalksanızda soyunuzu kurutacağız.

106
26
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

O balerin askerler tarafından sağ yakalansın askerimiz ona daha hızlı balerin olmasını öğretir. o kadar hızlı döner ki dönmekten başı ağrır..

85
28
yanıtYanıtla
Süleyman Eker:

Arkadaslar ne yazik ki bati bunlari magdur görüyor sanki türkiye cumhurriyeti onlari vatanlarindan kovmus gibi... kendilerini acindirmayi basariyorlar ...... siz doldurun noktalari

78
13
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Ülkemizden kaçan suçluları koruyanların başında Almanya gelir. Altı bin küsür şirketi ülkemde faaliyete ve mal satmaktadır. Mültecilere Türkiye baksın ,diyor. Hani politika

yanıt33
yanıt5
FAKIR VATANDAS:

cehennemde yapar balesini. şeytana komşu olurlar inşaallah

73
15
yanıtYanıtla
İlker ÖZKUL:

Asıl bu kandırılmış zavallıları kullanan kudurmuş israil , Ermenistan ile bunların müttefiki batı Allahın gazabına uğrasın

65
18
yanıtYanıtla
Halil çağrı Çevik:

Ne ısrail lan ne kaldırılması şeh saitin torunu bunlar

yanıt32
yanıt34
ADIM_YEŞİL :

Sihayla karşılaştığı zaman öteki tarafa bale yaparken daha da iyi uçarak gitme tehlikesi mevcut...

58
10
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

biz Türkleri karsılarında gorduklerinde sevincten nasıl havalara ucuyorlar gormelisiniz :-) :-)

47
15
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title